5G i 4G+ routeri
zte mf286 CAT6
huawei b525s-23a CAT6
huawei e5186s-22a CAT6
huawei b715s-23c CAT9
huawei b618s-22d CAT11
i da ne nabrajam dalje posljednja tri koristim i ako vas što zanima pitajte jer Admini vam neće znati odgovoriti na vaše upite!
Dobra vecer,
pitanje, dali A1 (na bonove) nudi public ipv4 ili ipv6 adressu? zelim preko LTE-mreze da se spajam na router (no-ip.com dyndns), i koji router LTE to moze?
zelim struju i grijane da palim i gasi kad nisam kuci preko LTE Mreze
Traži neka te maknu sa CGNAT tj. da ti dodjele dinamičku ili javnu ip adresu. To isto vrijedi i za sve one kojima šteka Netflix ili ih muči ping kod igrica!
Dobra vecer,
pitanje, dali A1 (na bonove) nudi public ipv4 ili ipv6 adressu? zelim preko LTE-mreze da se spajam na router (no-ip.com dyndns), i koji router LTE to moze?
zelim struju i grijane da palim i gasi kad nisam kuci preko LTE Mreze
Pozdrav.
Pokušavam spojiti obični ne wifi printer preko USBa na ZTE MF286R router od A1 kako bi ga mogao koristiti preko Wifi uređaja. Na routeru moram omogućiti USB Printer/Storage Support ili nešto sličnog naziva ali tih postavki na mojem sučelju nema koliko vidim. Ima li tko kakvu ideju kako omogućiti tu postavku pošto bez toga mislim da neću moći postici sto želim..
hvala
mislio sam - što se tiče agregacije….
Na AUTO su uključene sve agregacije. Ako hoćeš mijenjati frekvencije i zadavati agregacije to mozes preko sučelja routera
mislio sam - što se tiče agregacije….
dobio gigacube 818, što se da podesiti da se dobije veća brzina..?
Ako ti je to prvi 3G 4G router moraš pročitati upute koje si dobio s njime. Ako si imao dosad 3G 4G router onda sve znaš. Osnovno podešavanje je kao i na svim 3G 4G routerima
dobio gigacube 818, što se da podesiti da se dobije veća brzina..?
i meni je istekao, ali nisam htio onu naljku uništiti...a možda mi i ukinu internet...:-)
ti si izvadio karticu iz rutera?
pa...piše da nije dozvoljeno...:-)
da li A1 dozvoljava da karticu iz službenog rutera kiji si dobio - prebaciš u neki koji je tebi draži…?
Nastavak za Daworin :
ili možda jedan od ova 3 : https://edigital.hr/mesh-router/asus-rt-ac68u-ac1900mbps-gigabites-router-p263207?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel
Unaprijed Zahvalna
Vidim da su počele veće migracije sa operatera na operatera, pa zato ću napisati što sve trebate uzeti u obzir da bi dobili kvalitetni 4G( signal, brzina DL UL) vrijedi i za nove korisnike na bilo kojem davatelju 4G usluge. Neovisno koji je operater prvo saznati koliko ih ima i gdje su bazne stanice na vašoj mikrolokaciji i na kojim frekvencijama odašilju 4G.Kada se to riješi tada se uzme u obzir info o tornjevima i frekvencijama i na temelju toga se odredi koji router i dali ima potrebe za vanjskim antenama. I kada se sve to odradi nema nikakvih iznenađenja što se tiče DL i UL. Negdje gdje su dostupne i veće brzine možete odabrati router koji ne podržava te brzine a vi ste zadovoljni DL 100-150Mbps i prema tome se određuje router i naravno jeftiniji je od routera sa recimo 4CA ili 5CA.Eto da ne lutate previše. Ako zapne tu sam
Bok, daworine, hvala na svim savjetima koje si udjelio ovdje na forumu. Ima dva pitanja, ako može. Kako da saznam informacije o baznim stanicama? I drugo imaš li neki router za preporučiti koji je po karakteristikama sličan Huawei B525 - 23, koji si naveo. Naime , bitno mi je da se može ukopčati telefon i da cijenovno ne prelazi 1000 kn. 10 Kuna više ili manje ne igra ulogu, ali ne previše od 1000 kn. Možda neki Asus ili netgear?
Ili možda ipak taj B525? Naime u cijeloj hrvatskoj sam ga pronašla u samo jednoj trgovini. Ovoj ; https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-prikaz.aspx?gid=Huaw%20B525S . Da li je to taj koji si ti stavio nekoliko postova za preporuku?
Unaprijed Zahvalna.
Evo ja ću reći svoj primjer, imala san brzine od 10 do 35 sa ruterom zte 286, nakon kupnje huawei b715s-23c imam rijetko kad ispod 55, 60 Mbps a prosjećno je 85 do 120.
Moje pitanje je, hoću li kupnjom boljeg/kvalitetnijeg ruter (i kojeg? Huawei B525s? ) dobiti išta na brzini/kvaliteti signala? Ili mi ne gine montiranje vanjske antene?
Svaki prijedlog je dobrodošao.
Hvala
Jesu li P 54 ili P 56 il možda P 58. Ja sam razmišljala stavit ih, al me za sad zadovoljava ova brzina koju imam
Nije lose lose..ja sam na bregu, isto nekih 2 km od tornja zracne linije i smeta mi samo jedna kuca
Moram ga kupit svakak
116Mbps router u kući 2km udaljen toranj nema opticke vidljivosti puno susjednih objekata smeta
A koja ti je brzina bez vanjske antene?samo s ruterom
Da B715 i vanjske antene bilo bi i više jer dostupna mi je još jedna frekvencija samo router sa 4CA treba.
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.