Riješeno

Zašto ste ukinuli na novim tarifama MULTI SIM opciju ?

  • 1 Svibanj 2021
  • 3 odgovora
  • 104 pregleda

Zašto ste ukinuli MULTI SIM opciju, to je bila jedna od izvrsnih opcija , molim da se ta opcija vrati nazad !!!!! Sve što valja ugasite kao i VIP klub a gluposti uvodite . Postavljam pitanje za odgovornu osobu u A1 koja je donijela takvu odluku, Hvala !

icon

Najbolji odgovor od A1_Drazen 1 Svibanj 2021, 19:05

Pozdrav @Dexter 42, na novim tarifama MultiSIM nije dostupan ali ti preporučujemo naše tarife za mobilni Internet :)

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 2
Bedž +2

Pozdrav @Dexter 42, na novim tarifama MultiSIM nije dostupan ali ti preporučujemo naše tarife za mobilni Internet :)

Ima u tim tarifama govorne komunikacije ? Ja bi da MULTI SIM radi kao i do sad, pa ljudi koji je vama … u Njemačkoj T-mobile ima mogućnost na jednom broju do 9 SIM kartica svaka košta 4.95 Eura.

Uvodite glupe opcije kao onaj Deezer kome to treba a ukinete MULTI SIM , čemu neka opravdanja uzmi intrernet ...vratite MULTI SIM i gotovo, jer je A1 ozbiljna  telekomunikacijska kompanija ili postaje obična streaming prčija. Ja sam kao poslovni korisnik svoje povjerenje povjerio ozbiljnoj kompaniji u koju sam imao povjerenja. Postajete gori od Telemacha. Nema govora, nema MULTI SIM opcije nakon isteka ugovora nema ni KOHAR elektronike a ni pozitivnih reklama i preporuka prema A1 mreži. 

Razina korisnika 2
Bedž +2

@Dexter 42 na podatkovnim tarifama ne postoji mogućnost obavljanja klasičnih govornih poziva. Nezadovoljstvo sam zabilježila. Ako dođe do promjene, svakako ćemo to objaviti na našim stranicama. 

Odgovori