Riješeno

Zašto ste ukinuli na novim tarifama MULTI SIM opciju ?

  • 1 May 2021
  • 6 odgovora
  • 399 pregleda

Zašto ste ukinuli MULTI SIM opciju, to je bila jedna od izvrsnih opcija , molim da se ta opcija vrati nazad !!!!! Sve što valja ugasite kao i VIP klub a gluposti uvodite . Postavljam pitanje za odgovornu osobu u A1 koja je donijela takvu odluku, Hvala !

icon

Najbolji odgovor od A1_Drazen 1 May 2021, 19:05

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @Dexter 42, na novim tarifama MultiSIM nije dostupan ali ti preporučujemo naše tarife za mobilni Internet :)

Ima u tim tarifama govorne komunikacije ? Ja bi da MULTI SIM radi kao i do sad, pa ljudi koji je vama … u Njemačkoj T-mobile ima mogućnost na jednom broju do 9 SIM kartica svaka košta 4.95 Eura.

Uvodite glupe opcije kao onaj Deezer kome to treba a ukinete MULTI SIM , čemu neka opravdanja uzmi intrernet ...vratite MULTI SIM i gotovo, jer je A1 ozbiljna  telekomunikacijska kompanija ili postaje obična streaming prčija. Ja sam kao poslovni korisnik svoje povjerenje povjerio ozbiljnoj kompaniji u koju sam imao povjerenja. Postajete gori od Telemacha. Nema govora, nema MULTI SIM opcije nakon isteka ugovora nema ni KOHAR elektronike a ni pozitivnih reklama i preporuka prema A1 mreži. 

Razina korisnika 2
Bedž +2

@Dexter 42 na podatkovnim tarifama ne postoji mogućnost obavljanja klasičnih govornih poziva. Nezadovoljstvo sam zabilježila. Ako dođe do promjene, svakako ćemo to objaviti na našim stranicama. 

Poštovani, ukinuli ste najbolju uslugu koju ste imali za nas korisnike više uređaja , tako da sad moramo mijenjati Karticu iz uređaja u uređaj , Molili bi da vratite tu uslugu , jer smo je koristili godinama , a te mogućnosti se nude u drugim državama i do 9 sim kartica po jednom broju .

Mišljenja smo da bi trebali vratiti uslugu multisim, jer je njeno gašenje izazvalo veliko nezadovoljstvo kod nas korisnika.

Razina korisnika 7
Bedž +3

@Mgrgic - imaš u ovoj temi, pogledaj moj upis i cijene pa onda usporedi.

 

Multisim

Bedž +1

@Mgrgic žao mi je radi tvojeg nezadovoljstva. :/ Iako opcija za MultiSIM trenutno nije moguća, zahvaljujemo  ti na konstruktivnoj kritici, svakako ćemo je uzeti u obbzir u vidu unapređenja usluge.

Odgovori