Riješeno

Multisim esim i savrsena tarifa

  • 10 October 2020
  • 15 odgovora
  • 2160 pregleda

Pozdrav,

imam sad bonove bonbona, 

Dali je moguce uzeti Savrsenu tarifu i dodatno esim za Samsung sat.

Na mobitelu mi treba dosta GB, na satu cca 50MB ali da mi zvoni sat kad mob ostavim kuci, da bude isti broj.

Hvala

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanL 13 October 2020, 13:52

Pogledaj original

Odgovora 15

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav @jale.vstsi ,

nažalost, na novim Mozaik tarifama nije dostupna usluga multisima pa tako niti na Savršenoj tarifi.

Aha, podrzava li neka druga tarifa na ime ili firmu koja je sad dosupna za nove korisnike.

 

Tnx

Bedž +1

@jale.vstsi Multisim se još uvijek može koristiti na aktualnim tarifama za mobilni internet (“Mobilni net” tarife). Radi o se o podatkovnim karticama, a ponudu možeš provjeriti na linku https://bit.ly/3lGX61w. Sve aktualne glasnovne tarife za privatne, male i srednje poslovne korisnike pripadaju porfoliju Mozaik, na kojem nije moguće koristiti Multisim uslugu.

Pozdrav @jale.vstsi ,

nažalost, na novim Mozaik tarifama nije dostupna usluga multisima pa tako niti na Savršenoj tarifi.

Vratite  MULTI SIM opciju na svim tarifama , tko je donio takvu (glupu ) odluku ?

@jale.vstsi Multisim se još uvijek može koristiti na aktualnim tarifama za mobilni internet (“Mobilni net” tarife). Radi o se o podatkovnim karticama, a ponudu možeš provjeriti na linku https://bit.ly/3lGX61w. Sve aktualne glasnovne tarife za privatne, male i srednje poslovne korisnike pripadaju porfoliju Mozaik, na kojem nije moguće koristiti Multisim uslugu.

@A1_IvanL Da li se Multisim jos moze koristiti na tarifama za mobilni internet (podatkovne kartice) ?

 

Za koje tarife se moze ukljuciti ova ponuda na linku?

https://www.a1.hr/poslovni/govorne-usluge/multi-sim-2801

Eto mene nazad nakon par mjeseci, i još uvijek se niste sjetili napraviti poslovne tarife koje će sadržavati MULTI SIM koji je vrlo praktičan i funkcionalan. Uvodite hrpu bezveznih usluga i opcija a MULTI SIM gasite. Dajte bacite oko na stranicu t-mobile.de oni imaju MULTI SIM opciju sa 8 MULTI SIM katica + glavna SIM kartica svaka SIM dodatna kartica dođe 4.95 eura. Kaj A1 ako se već nazivate A1 a znamo što znači A1 nemožete vratiti opciju MULTI SIM. Toliko za danas. Čekam pozitivan odgovor ! Pozdrav !

Razina korisnika 7
Bedž +3

@Dexter 42 - Bilo bi lijepo kad bi za 189 kuna (Savršena) ili 299 kuna (Bezbrižna) nabacio 8 Multisim kartica i onda 8 ljudi surfalo Unlimited za 189 ili 299 kuna mjesečno. No, nažalost tako ne ide. U Njemačkoj na koju se referiraš ako se ne varam je Unlimited tarifa oko 650 kuna uz Ugovor na 24 mjeseca (pa onda nabacuj multisimova koliko želiš, za svaki po +5 eura). U prepaidu je koliko vidim 100 eura Unlimited.

 

 

a tak je a to kad je nama standart ko u indiji nismo mi krivi, kaj je njima kad imaju plaće da mogu normalno živjeti, a ako se ne varam u A1 neka bolja tarifa je oko 300 kuna debelo preskupo za nas ,a i usluga im je daleko od one dok je bio VIP net ovo je sve samo ne telekomunikacijska kuća još malo bumo  preko A1 i špeceraj kupovali .

Uopće ne razumijem čemu tolika dopisivanja i uvijek dobijem isti odgovor,  ako imalo držite do nas korisnika uvedite opciju multi SIM na novim tarifama, ako ne želite recite, ugasili smo opciju i nećemo ju više uključiti i doviđenja, opcija je izvrsna jednu karticu SIM imam u autu, drugu u jednom glavom mobitelu treću u mobitelu za razonodu. Ja sam u VIP u od 1999 godine vjeran sam član i nikad ne kasnim sa plačanjima računa i da nas vjerne korisnike zakidate za usluge koje su nam od pomoći pa to je presedan, umjesto da nam pružite sve usluge koje nam današnja moderna tehnologija pruža, pa VIP je bio inovativna telekomunikacijska kuća sve najnovije i najbolje uvijek ste nam pružali, uvijek vam je korisnik bio na prvom mjestu a sad baš to i nije slučaj. Nadam se da će se naći netko tko će odlučiti  i vratiti MULTI SIM opciju.

Takoder se nadam da će se Multisim usluga vratiti u ponudu , jer je to bila jedinana super stvar koja je A1 razlikovala od ostalih operatera i A1  svrstavala u najbolju mrežu u Hr.

U koliko A1 drži do svog ugleda vratiće opciju Multisim .

Molimo A1 da uvede multisim  i neka naplati pristupačnu naknadu za dodatnu sim karticu  jer je to bila vrhunska opcija za korisnike , a što se tiče surfanja uz uključenu pristupnu točku može surfati koliko hoće dodatnih korisnika , a što se tiče razgovora neće je javljat tri osobe na isti broj nego vlasnik broja, nismo u srednjem vjeku da imamo dvojnika na telefonskoj liniji . Samo pomažete  korisnicima da ne mijenjamo sim karticu iz uređaja u uređaj .Jer  ja isključivo imam jedan uređaj na radnom mjestu (prašina , mast i ostalo ) i drugi za slobodno vrijeme.

 

Razina korisnika 3
Bedž +3

@Mgrgic i @Dexter 42 MULTI SIM usluga nije dostupna od samog starta na našim novim tarifama te nemamo najavu da bi isto trebalo u skorijoj budućnosti postati dostupno na njima. Usluga je na novim tarifama ukinuta poslovnom odlukom, a za sve novosti nas pratite i dalje. Ako usluga postane dostupna na našim novim tarifama, ta informacija će sigurno biti i objavljena na našim službenim stranicama. 

@Mgrgic i @Dexter 42 MULTI SIM usluga nije dostupna od samog starta na našim novim tarifama te nemamo najavu da bi isto trebalo u skorijoj budućnosti postati dostupno na njima. Usluga je na novim tarifama ukinuta poslovnom odlukom, a za sve novosti nas pratite i dalje. Ako usluga postane dostupna na našim novim tarifama, ta informacija će sigurno biti i objavljena na našim službenim stranicama. 

Još bih razumio da niste imali uslugu, ali ovako???

Da, ja sam jekoristio više od 10 godina i sad odjednom nema , trebao sam bolje razmisliti kod ugovora , jer sam računao da će nam ostati i dalje .

Bilo bi dobro da omogućite multisim  za nas koji imamo mobitele i pametne satove. 

Nije mi jasno da nemate tu mogućnost , nego uvijek moraš imati mobitel sa sobom .

Odgovori