Riješeno

Kartica za dodatni tv

  • 22 July 2020
  • 10 odgovora
  • 16301 pregled

Razina korisnika 2
  • Aktivni forumaš početnik
  • 31 odgovor

Poštovani da li su istinite informacije da se u sklopu gašenja analognog signala, za drugi TV može dobiti kartica koja ide direktno u TV?

Hvala

icon

Najbolji odgovor od A1_Mirjana 29 July 2020, 10:36

Pogledaj original

Odgovora 10

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @stipest uvođenjem digitalnih tehnologija poboljšavamo novi atraktivni sadržaj. Stoga ćemo tijekom 2020. godine na kabelskoj mreži analognu TV tehnologiju u potpunosti zamijeniti digitalnom, čime će prednosti digitalne televizije biti omogućene svim korisnicima TV usluge. Bit će instaliran digitalni prijemnik.

Razina korisnika 2

Vaš tehnička služba jučer u razgovoru spominje dobivanje kartice za dodatni TV. Moje pitanje je bilo ide li to ili ne? Za digitalni prijemnik znam da može.

Razina korisnika 1
Bedž +2

@stipest  molim te da nas se javiš s podacima o vlasniku linije privatnom porukom na A1 Forum profilu kako bi mogli napraviti detaljniju provjeru i povratno ti se javiti s informacijom.

Razina korisnika 6
Bedž +3

i sta je na kraju ima ili nema modul za dodatni prikljucak ?

Razina korisnika 1
Bedž +1

Koliko ja znam, dodatni TV prijamnik je moguće dobiti po vrlo jeftinoj cijeni otprilike 15 kn/mj, nisam točno siguran. A to vrijedi za one koji su koristili analognu TV uz digitalnu TV.

Razina korisnika 2

i sta je na kraju ima ili nema modul za dodatni prikljucak ?


Ima :slight_smile: .

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav svima :)

Da, za dodatne priključke zaista nudimo tzv. CAM modul koji je veličine kreditne kartice, a koji se umetne u televizor na kojem je već spojen kabel. 

Nema ništa od toga...samo za neke ptetplatnike koji su spojeni nekakvim kablom od Vip-a….Tko ima optiku ili preko HT parice ne može...užas!

Molim potvrdu ili demantij informacije koju sam dobio od Vašeg agenta da se ta kartica, cam modul, za dodatni tv prijemnik ne može koristiti ukoliko se radi o spajanju na internet preko optičke mreže?!

Razina korisnika 1
Bedž +3

@tomislav.begic2 CAM modul je uveden u svrhu digitalizacije te je namijenjen za one koji su imali uslugu u drugim prostorijama preko analognog signala, a to su korisnici kabelske infrastrukture. Na optici stoga nije moguće uzeti CAM modul.

 

Odgovori