Poštovani da li su istinite informacije da se u sklopu gašenja analognog signala, za drugi TV može dobiti kartica koja ide direktno u TV?
Hvala
Najbolji odgovor od A1_Mirjana
Pogledaj originalPoštovani da li su istinite informacije da se u sklopu gašenja analognog signala, za drugi TV može dobiti kartica koja ide direktno u TV?
Hvala
Najbolji odgovor od A1_Mirjana
Pogledaj originalPozdrav svima :)
Da, za dodatne priključke zaista nudimo tzv. CAM modul koji je veličine kreditne kartice, a koji se umetne u televizor na kojem je već spojen kabel.
Molim potvrdu ili demantij informacije koju sam dobio od Vašeg agenta da se ta kartica, cam modul, za dodatni tv prijemnik ne može koristiti ukoliko se radi o spajanju na internet preko optičke mreže?!
Pozdrav
Vaš tehnička služba jučer u razgovoru spominje dobivanje kartice za dodatni TV. Moje pitanje je bilo ide li to ili ne? Za digitalni prijemnik znam da može.
Koliko ja znam, dodatni TV prijamnik je moguće dobiti po vrlo jeftinoj cijeni otprilike 15 kn/mj, nisam točno siguran. A to vrijedi za one koji su koristili analognu TV uz digitalnu TV.
i sta je na kraju ima ili nema modul za dodatni prikljucak ?
Ima .
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.