Riješeno

Kartica za dodatni tv

  • 22 July 2020
  • 8 odgovora
  • 13474 pregleda

Razina korisnika 2
  • Aktivni forumaš početnik
  • 31 odgovor

Poštovani da li su istinite informacije da se u sklopu gašenja analognog signala, za drugi TV može dobiti kartica koja ide direktno u TV?

Hvala

icon

Najbolji odgovor od A1_Mirjana 29 July 2020, 10:36

Pogledaj original

Odgovora 8

Razina korisnika 1
Bedž +1

Pozdrav @stipest uvođenjem digitalnih tehnologija poboljšavamo novi atraktivni sadržaj. Stoga ćemo tijekom 2020. godine na kabelskoj mreži analognu TV tehnologiju u potpunosti zamijeniti digitalnom, čime će prednosti digitalne televizije biti omogućene svim korisnicima TV usluge. Bit će instaliran digitalni prijemnik.

Razina korisnika 2

Vaš tehnička služba jučer u razgovoru spominje dobivanje kartice za dodatni TV. Moje pitanje je bilo ide li to ili ne? Za digitalni prijemnik znam da može.

Razina korisnika 1
Bedž +2

@stipest  molim te da nas se javiš s podacima o vlasniku linije privatnom porukom na A1 Forum profilu kako bi mogli napraviti detaljniju provjeru i povratno ti se javiti s informacijom.

Razina korisnika 6
Bedž +3

i sta je na kraju ima ili nema modul za dodatni prikljucak ?

Razina korisnika 1

Koliko ja znam, dodatni TV prijamnik je moguće dobiti po vrlo jeftinoj cijeni otprilike 15 kn/mj, nisam točno siguran. A to vrijedi za one koji su koristili analognu TV uz digitalnu TV.

Razina korisnika 2

i sta je na kraju ima ili nema modul za dodatni prikljucak ?


Ima :slight_smile: .

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav svima :)

Da, za dodatne priključke zaista nudimo tzv. CAM modul koji je veličine kreditne kartice, a koji se umetne u televizor na kojem je već spojen kabel. 

Nema ništa od toga...samo za neke ptetplatnike koji su spojeni nekakvim kablom od Vip-a….Tko ima optiku ili preko HT parice ne može...užas!

Odgovori