Riješeno

Weekend unlimited

  • 23 December 2023
  • 1 odgovor
  • 129 pregleda

Razina korisnika 1

Molit ću forumaše da mi kažu jednu stvar - je li moguće aktivirati Weekend unlimited opciju na Start tarifi? Trenutno sam na jednoj drugoj mreži, a A1 broj mi je aktiviran u mobitelu putem eSIMa, još oko 7-8 mjeseci pa će postati moj jedini broj. To je razlog zašto još nemam nikakvih tarifa.

Kada na ovoj stranici (https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/a1-na-bonove) nađem Weekend unlimited, kliknem na “Kako aktivirati”, unesem svoj broj i kliknem na “Pošalji” dođe mi SMS potvrde na koji trebam odgovoriti s “DA”. To i napravim, ali se uopće ništa ne događa. Na računu imam dovoljno sredstava.

U slučaju da Weekend unlimited nije moguće aktivirati na Start tarifi, može li se Tjedni flat aktivirati na Start tarifi?

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 23 December 2023, 23:15

Pogledaj original

Odgovora 1

Razina korisnika 4
Bedž +3

Pozdrav @DavidPula 🖐🏻
Weekend opcija je podatkovna opcija koja uključuje neograničen Internet promet tijekom vikenda i to u periodu od petka 17:00h do nedjelje u 23:59h. Dostupna je za aktivaciju na tarifi A1 Start na bonove. Jesi li ju možda pokušao izravno putem app Moj A1 aktivirati? Ako ne uspiješ javi nam se OVDJE s brojem mobitela pa ćemo provjeriti što nije OK. Imaš na računu 2,65 EUR? Provjeri si još jednom stanje, za svaki slučaj. Opcija je dostupna za aktivaciju svaki tjedan od srijede do nedjelje.

Odgovori