Postavljanje kabelskog interneta

  • 13 January 2022
  • 5 odgovora
  • 168 pregleda

  • Forum rekreativac početnik
  • 2 odgovora

Evo ovako prosli tjedan sam odlucio se prebaciti sa homeboxa na kabelski internet te sve organizirao da u ponedjeljak dode tehnicar.Dosao je tehnicar izvidio situaciju te vidio da imam u zgradi odma pored modema priključak za kabelsku tv i kaze super necemo provlacit nikakve kabele ovo ono da bi nakon 10 min ipak zalkjucio da mora probijat 3 zida od ulaznih vrata do multimedijskog centra i ajde dobro sve on to izbusi postavi kanalice sve uredno koliko toliko da bi na kraju donio modem probao ga spojiti i shvatio da je problem u infrastrukturi zgrade skupio alat i samo otisao i rekao neko ce vam se javit.To nebi ni bio toliki problem da mi od ponedjeljka nije pocceo i homebox (koji jos nije isključen) stekati i po cijele dane samo pucati veza. Vec 5 dana se borim sa agentima tehnicke podrske da posalju nekoga na teren jer je ovo stvarno neprihvatljivo ali nista samo govore isto da ce se neko javiti i to je to.Jel ima neko slicnoh iskustva (nedao Bog).

Hvala


Odgovora 5

Razina korisnika 2
Bedž +1

Tehničari nisu iz A1 već neka treća tvrtka radi za njih. Tehničari su živa koma i glava im je uvijek u torbi bar po mome iskustvu. 

Evo danas vec u bezizlaznoj situaciji sam nazvao tehnicara koji je postavljao to i pitao ga jel zna kad ce neko doc i rekao je da ce ih nazvati.Stvarno su nazvali nakon 10 min i dolaze za sat dva su rekli pa cemo vidit nadam se najboljem :)

Razina korisnika 2
Bedž +1

Ajde super, drago mi je što si to riješio na brzinu. Nakon tih gluposti uživaj u internetu :P

To cemo jos vidjeti hocu li uzivati. Hahaha

Razina korisnika 2
Bedž +1

Iskreno, imam koaks turbo tarifu već 4 mjeseca i ni jedan problem do sada. Više manje ovo nešto što sam sam sje*o, al lako riješio.

Odgovori