Riješeno

blagdanska ponuda - ps5

  • 21 November 2022
  • 3 odgovora
  • 1936 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 1 odgovor

Ako ide uz produljenje ugovora to vrijedi za sve ugovore ili koji netom ističu?

Kada idem na slaganje opcija pa se kod produljenja dođe na:

Imam A1 račun

Na svojim prethodnim A1 računima možeš pronaći šifru korisnika i prijaviti se.

 

ukoliko se stave potrebni podaci i klikne na Prijavi se je li to odmah prijava na produljenje ili će nakon toga trebati potvrda traženja tog zahtjeva jer me čisto zanima prvo sve informativno bez da odmah ispadne stvarni zahtjev.

Nadalje, onih 150 kn mjesečno. Je li to nužno ili se može oddmah platiti uređaj odmah pa ima li tada neki dotadni popust?

 

hvala

 

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 21 November 2022, 13:03

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @Hroud, PS5 možeš naručiti uz produljenje ugovorne obveze, a to je moguće do tri mjeseca prije datuma isteka iste. Ako odabereš Prijavi se, ne radi se o prijavi na produljenje već na stranicu kako bi mogao saznati svoju ponudu i odraditi daljnje korake narudžbe. Rata uređaja se može smanjiti te se u tom slučaju povećava jednokratna naknada, a popust na jednokratno plaćanje se ne povećava već će ostati 1,000 kn. 

Darka, hvala na odgovoru.

Išao sam  na produljenje te mi odmah da pripremljenu ponudu. Išao sam na slagalicu te sam složio  ponudu za naručiti.

 

Znači li to da  bih doista mogao zatražiti ponudu ili bih mogao zatražiti ponudu pa bi to išlo na dodatnu verifikaciju? Ne kužim vašu automatizaciju sustava, odnosno, prepoznaje li sustav odmah ostvaruje li korisnik pravo na ovu akciju ili ne?  

 

p.s. 

konzola iz pounude je koja točno? chassis A, B ili C?

 

Razina korisnika 3
Bedž +3

@Hroud Ako završiš narudžbu ista će uskoro biti unesena u naš sustav i kreće s obradom. U slučaju Webshopa, ako je potreban dodatan kontakt, to će ti biti navedeno na kraju narudžbe te ti se tada javlju kolege s Webshopa telefonskim putem 😊 Što se tiče konzole, radi se o C chassis. 

Odgovori