Web hosting

  • 14 March 2017
  • 2 odgovora
  • 4140 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 11 odgovora
Znam da možda nije najbolje mjesto za pitati, ali vezano je uz tehnologiju i sigurno će netko odgovoriti i prokomentirati.

Naime, zanima me koje su vaše smjernice, tj što gledate kod odabira hostinga?

Stavio sam i anketu, nekoliko odgovora, te na kraju stavio kombinaciju svega, pa sam maknuo jer bi većina (možda čak i svi) označila to kao svoj odgovor.

Ne kužim se ja u to, nego bratu rade stranicu za firmu, pa su mu preporučili Plus. E sad, oni su koliko sam čitao dobri, ali skuplji. Jel vrijedi tu stvarno kolko para tolko muzike? Ima stvarno svakakve ponude, pa i nije to neka cijena na godišnjoj razini. Kako vi to gledate?

Što vam je primarno kod odabira web hostinga?


Odgovora 2

Razina korisnika 4
Cool pitanje, glasao sam za cijenu ali su mi bitne i karakteristike servera (Linux, Win, unlimited websites, unmetered storage, unmetered bandwidth,...cpanel kakav je,...jel dobivam free domain uz hosting, popust na annual ili monthly fee, ...)
Da, mislim, treba sve gledati. Dosta bitna je i korisnička podrška. Svima se može dogodit problem, samo je pitanje kako oni reagiraju i rješavaju to. Svakako, zanimljiva je rasprava.

Puljac, kod kog si ti... Kakav ti je Plus, tj imaš iskustva s njima? ( https://www.plus.hr/ )Možeš i na pvt odgovorit. Tnx.

Odgovori