Riješeno

5G Kucni internet, ne radi

  • 19 May 2023
  • 7 odgovora
  • 315 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 4 odgovora

Pozdrav, imamo problem sa 5G kucnim internetom na Čiovu, naime skoro svaki dan prije podne je brzina 3 -4 mbit. Ovi sa A1 ne odgovaraju preko Chat na moja pitanja. Ima li neko slicna iskustva ili  eventualno rjesenje? I ako neko ima tel. broj tehnicke podreske, bio bih zahvalan. Ovaj 0800091091je kao uvjek zauzet.

hvala unaprijed za odgovore!

icon

Najbolji odgovor od A1_Manuela 20 May 2023, 22:50

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 7
Bedž +4

Morat ćeš sa SZK to rješavati očito ti se prebacuje sa tornja na drugi toranj ili se prebaci na 4G pa opet imaš manju brzinu. To sve možeš vidjeti u sučelju vanjske jedinice  gdje i kako se spaja.

Hvala na brzom odgovoru Doworine. Uprabo takav osjecaj imam da se prebaci na 4g mrezu a 4g mreza nema nikakav prijem ovde zato sam se i odlucio za 5g  jer na Mobitelu isto nema 4g mreze.

pitanje je samo da li ja mogu fiksirati da ta vanjska jedinica/uredjaj uvjek uzima samo 5g mrezu?

Razina korisnika 7
Bedž +4

Može se fiksrati sa cell lock druge opcije nema jer nije pravi SA 5G a za njega ima u sučelju routera za fiksirati samo 5G SA. Ali prije svega trebaš pratiti u sučelju vanjske jedinice što se događa kad ti padne brzina.

Hvala Daworin, probat cu.😬

Nadam se da cu znati

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Edi1 pozdrav, svakako savjetujem da kontaktiraš naše tehničare na besplatni broj 0800 091 091. Kolege rade od 0-24 pa možeš nazvati bilo kada. 

@A1_Manuela, hvala vec sam imao kontakt preko whatsapp sa vasim Kollegama. Navodno su bili radovi na odasiljacima. Pa sad cemo da vidimo kako ce dalje funktionirati.

hvala svima na pomoci.

Odgovori