Zašto A1 ukida HBO i HBO MAX i počinje ga extra naplaćivati?

  • 25 August 2023
  • 1 odgovor
  • 2119 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +1
  • Forum savjetnik početnik
  • 42 odgovora

Korisnici Filmskog paketa su imali do sada uključen HBO kanale i HBO MAX u Filmski paket.

Nedavno je A1 radi inflacije povisio moje račune za 13% a istodobno dobivam obavijest da HBO Max više nije dio FIlmskog paketa te se posebno naplaćuje 6 Eura mjesečno!?

 

Zašto A1 povećava račune svojim korisnicima, mi korisnici ništa ne dobivamo zauzvrat, a uz to nam još HBO kanale ukida i HBO Max.

 

Drugi operateri nisu povisli svoje usluge koliko A1, stalno dobivamo manje, lošiju ponudu a HBO Max uslugu nema zamjene.

 

U medijima i na vlastitom forumu ste se hvalili HBO Max uslugom, a sada je dodatno naplaćujete. Zašto zauzvrat u filmskom paketu ne dobijemo Netflix ili drugu zamjenu?

Jad i bijeda, a ovu vijest o ukidanju HBO kanala iz svoje ponude u Filmskom paketu niste nigdje javno objavili.

 

 


Odgovora 1

Razina korisnika 1
Bedž +2

Zbog izmjena uvjeta vlasnika prava na HBO linearne kanale, HBO OD i HBO Max, A1 je donio poslovnu odluku o promjeni paketiranja navedenih usluga kako bi prilagodio ponudu te kako bi na najbolji način u zadanim okolnostima prilagodio ponudu filmskih paketa za naše korisnike. Filmski paket smo tako obogatili sa vrhunskim kanalima Cinestar TV 2,Cinestar TV Fantasy, Cinestar TV Comedy & Family, FilmBox Premium, Good Times i 6.000 sati novog sadržaja u videoteci.

Odgovori