Zašto A1 ukida HBO i HBO MAX i počinje ga extra naplaćivati?

  • 25 August 2023
  • 8 odgovora
  • 6314 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +1
  • Forum savjetnik početnik
  • 43 odgovora

Korisnici Filmskog paketa su imali do sada uključen HBO kanale i HBO MAX u Filmski paket.

Nedavno je A1 radi inflacije povisio moje račune za 13% a istodobno dobivam obavijest da HBO Max više nije dio FIlmskog paketa te se posebno naplaćuje 6 Eura mjesečno!?

 

Zašto A1 povećava račune svojim korisnicima, mi korisnici ništa ne dobivamo zauzvrat, a uz to nam još HBO kanale ukida i HBO Max.

 

Drugi operateri nisu povisli svoje usluge koliko A1, stalno dobivamo manje, lošiju ponudu a HBO Max uslugu nema zamjene.

 

U medijima i na vlastitom forumu ste se hvalili HBO Max uslugom, a sada je dodatno naplaćujete. Zašto zauzvrat u filmskom paketu ne dobijemo Netflix ili drugu zamjenu?

Jad i bijeda, a ovu vijest o ukidanju HBO kanala iz svoje ponude u Filmskom paketu niste nigdje javno objavili.

 

 


Odgovora 8

Razina korisnika 1
Bedž +3

Zbog izmjena uvjeta vlasnika prava na HBO linearne kanale, HBO OD i HBO Max, A1 je donio poslovnu odluku o promjeni paketiranja navedenih usluga kako bi prilagodio ponudu te kako bi na najbolji način u zadanim okolnostima prilagodio ponudu filmskih paketa za naše korisnike. Filmski paket smo tako obogatili sa vrhunskim kanalima Cinestar TV 2,Cinestar TV Fantasy, Cinestar TV Comedy & Family, FilmBox Premium, Good Times i 6.000 sati novog sadržaja u videoteci.

U strpnju prošle godine sam produljio ugovor, a sada ukidate HBO, više nema niti jednog filmskog programa bez reklama.

Dodatno, ne mogu gledati TV putem aplikacije jer je to samo za nove korisnike.

Iskreno, jedva čekam da mi istekne ugovor i nakon 15 godina ponižavanja, sve lošije usluge, sve manje programa i sve veće cijene usluge prekinem ugovor s vama.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@zazunic kako misliš “ne mogu gledati TV putem aplikacije” ? Ta bi ti mogućnost svakako trebala biti dostupna 🤔 

Pošalji nam svoje podatke u inbox, provjerit ćemo uslugu kojom se koristiš pa ćemo moći dati i konkretnije odgovore i informacije. 

Svjestan sam kvalitete HBO programa no oni su i dalje dostupni u zasebnom paketu te ih možeš nastaviti pratiti 😊 Ipak vjerujem da u našoj bogatoj ponudi filmskog sadržaja možeš pronaći program koji će uspješno zamijeniti HBO programe te da će naša suradnja potrajati dulje vrijeme! 

Ugovor za TV, Internet i telefo obnovio sam u srpnju 2023.

  1. U okviru Ugovora koji sam sklopio bila je uključena HBO i HBO to Go usluga, sada ste uveli doplatu. Bez mogućnosti raskida ugovora bez penalizacije.
  2. SZK tvrdi da TV uslugu mogu gledati na televizoru samo sa STB-a, ako hoću gledati TV uslugu na televizoru preko aplikacije moram sklopiti novi znatno skuplji ugovor. Za razliku od novih pretplatnika koji to mogu.

Moj username je zazunic, 

lp

 

Razina korisnika 3
Bedž

.. A1 je donio poslovnu odluku o promjeni paketiranja navedenih usluga kako bi prilagodio ponudu te kako bi na najbolji način u zadanim okolnostima prilagodio ponudu filmskih paketa za naše korisnike...

Uglavnom...Donijeli ste poslovnu odluku da još više gulite svoje korisnike.

Prije ste bili odlični, sada ste za mene definitivno najgori operater.Jedva čekam istek svojih mobilnih pretplata, jednu sam već odjavio i zbogom A1.

Razina korisnika 4
Bedž +3

@zazunic molim te javi nam se OVDJE sa šifrom korisnika ili OIBom vlasnika usluge te adresom priključka i provjerit ćemo sve pa ti se povratno javiti s konkretnijim info.

@Zlatko žao mi je ako ti promjena ne odgovara, no Mislav je samo pojasnio kako stvari zaista stoje.

@A1_IvanaM - moj A1 username je zazunic, ne mogu pristupiti stranici na koju ste me uputili.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@zazunic nažalost, prema tvom korisničkom imenu ne možemo izvršiti nikakvu provjeru jer su za istu potrebni osobni podaci. Pokušaj se ulogirati s istim podacima za Forum. Ne uspiješ li, možeš nam se javiti i nekim drugim kanalom (telefonski, mailom ili putem društvenih mreža). 

Odgovori