Riješeno

VIP SAT TV! Aktivacija

  • 21 September 2018
  • 6 odgovora
  • 1114 pregleda

Znaci htio sam da podijelim ovdje ruzno iskustvo sa vama.
Radi se o tome da sam 24.08 narucio VIP SAT TV osonovni + PLanet sport paket.
Prilikom narucivanja mi je agent rekao da cu u roku od 10 dana dobiti sve.
Nakon 10 dana su me tek zvali da potvrdim telefonskim putem narudzu,isto sam i napravio.
Nakon par dana sam dobio i ugovor na adresu,ali ne i opremu.Nadao sam se da cu nakon ugovora u roku od 5 dana dobiti i opremu ali naravno to se nije desilo.Zvao sam ih par puta,stavljen sa llistu prioriteta gdje mi je obecano da cu do kraja tjedna dobiti,naravno ni to se nije desilo.Neki dan,tj u ponedjeljak 17.09. sam ih opet zvao,gdje su me prespajali 5 puta,vise ni oni ne znaju kako da rijese problem.Dobio sam agenta koji mi je rekao da ce ubrzati postupak,da kolege nisu odradili posao kako treba i da mu nije jasno zasto jos uvijek nisam dobio opremu na adresu.
A da stvar bude jos bolja,cak sam se i odrekao da mi oni to postave ,nego da ja to sam sebi postavim.Znaci dajte mi tanjur,lnb i reciver ja cu si to sam odraditi.Naravno danas je petak 21.09. jos uvijek nisam dobio opremu , prvo kolo loge prvaka proslo,nisam ni pogledao, a kako je krenulo pitanje je dal cu dobiti opremu i do drugog kola lige prvaka.
Za tri dana ce biti tocno mjesec dana od narudzbe, moja 2 prijatelja koji su narucili poslje mene 5 dana su uredno dobili sve prije mene.Recite mi gospodo dali je to fer od vas i da li se tako postupa sa korisnicima???
Mogu samo reci sram vas bilo,a i kad dobijem oporemu ekspresno cete je dobiti nazad sa ugovorom jer iz principa niste zasluzili korisnika poput mene koji uvijek na vrijeme placa sve svoje racune ,ima 3 mobitela na pretplatu kod vas ...
icon

Najbolji odgovor od A1_Emanuela 25 September 2018, 10:11

Pogledaj original

Odgovora 6

Bok ndamjan4, žao mi je ukoliko je došlo do neugodnosti zbog navedene situacije. Jesi li sada dobio opremu? Zamolit ću te da mi dostaviš podatke vezane uz vlasnika usluge, provjerit ću u sustavu za tebe. Emanuela
Još uvijek nisam dobio.. Lp
Razina korisnika 3
ndamjan4 doista je neobično moram priznati i ispričati se, svakako. Inače aktivacija ide najkasnije u roku od 20 kalendarskih dana. Jesmo li te ili ti nas kontaktirali u međuvremenu?
Jesam ja neki dan ali više stvarno nemam volje i mislim da odustajem od pretplate i svega.
Sustav sa korisnicima vam je los i podrška spram ostalih davatelja usluga.. Lp
Sad sam jos jednom zvao, svaki puta moram se ponavljati kao papagaj, tražio sam šefa smjene, bilo koga nadređenog da ne sasluša i da mi rijesi problem ali agentica kaže nema nikoga takvog.
Pitam sad ja vas, kako je ovo moguće uopće?
Kako je moguće sklopiti ugovor i ne dobiti nakon primitka ugovora na adresu više od 20 dana i vise dana opremu??
Zvao sam 10 puta vec, slao mail za prigovor, post stavio na forum, pa recite mi šta više da radim?
Razina korisnika 5
Bedž +2
Dimni signali ?

Odgovori