Riješeno

Ukidanje sportkluba na A1

  • 15 March 2021
  • 31 odgovor
  • 5171 pregled

Razina korisnika 2

Poštovani,

koliko ima istine da se sa zadnjim danom ožujka ukida sportklub na A1? I ukoliko je to istina što će biti sa iznosima računa i penalima za odlazak? Nema smisla da se išta naplaćuje ukoliko korisnici žele otići.

icon

Najbolji odgovor od ikuba10 15 March 2021, 12:38

Pogledaj original

Odgovora 31

Razina korisnika 7
Bedž +3

Sad je jasnije zašto Arene dolaze od 1. srpnja na A1. Samo me zanima što će pokrivati definiciju ponude “sportskih paketa” od 29.3. do 01. 07.? :pensive:

Razina korisnika 2

I nema šanse da se naplaćuju penali za raskidanje ugovora i da je cijena potpuno ista ova četiri mjeseca. Odoh na HT odmah u travnju.

Raskid. Ali nije ovo ni prvi put. Ukinuli su i Fine Living, TLC, Travel Channel i zamijenili ih sr****.

Neka korisnicima sportskog paketa umjesto sportkluba ponude arene,a nama ostalima koji smo imaki SK1 i SK3 u osnovnom ili filmskom paketu neka zamijene sa Arena1 iArena 3,mislim da bi to bilo fer.

Razina korisnika 2

Dakle, jedino zbog čega sam prešao od svog prijašnjeg operatera je što A1 isto ima Sportklub. Koliko vidim A1 i dalje u svojem sportskom paketu reklamira Sportklub, bez ikakave napomene da se uskoro ukida. Ako se to dogodi ovo već spada u neistinito reklamiranje. Ja odlazim ako se ukine Sportklub. Arena me ne zanima.

Razina korisnika 2

Neka korisnicima sportskog paketa umjesto sportkluba ponude arene,a nama ostalima koji smo imaki SK1 i SK3 u osnovnom ili filmskom paketu neka zamijene sa Arena1 iArena 3,mislim da bi to bilo fer.

Imam svih šest programa; Arena dolazi 1. srpnja. Što da plaćam 4 mjeseca i što da gledam 4 mjeseca?
I da mi naplate sve jednako. Čak niti umanjenje nije opcija, ali to je tako kada izgubiš milijunske iznose na Planetsportu i sada se moraš izvući nekako.

Razina korisnika 1

Osobno sam vidio na indexu ovu vijest i odmah mi se smrknulo, citam komentare, opca pobuna pa sam malo otisao na forume i 90% se vec dogovara sa HT, mislim ovo je najgluplji potez valjda ikad. Uzmes Arenu da budes u koraku s HT, i onda izgubis SK, koje koristi od toga???

 

Nadam se da još nije sve izgubljeno, ali bas me evo zanima ostali korisnici A1 ukljucujuci i mene će do 1.7. pratit šta Podcast Utakmicu po Utakmicu(koji usput receno vrh) i sta 1 utakmicu tjedno HNL-a naravno LP na HRT 

Razina korisnika 1

Prvo su ukinuli Discovery paket. Mjesec dana nakon što sam uzeo paket i plačao ga 2 godine. A dobio Zen, Women i sl. u zamjenu. Onda su ukinuli ostale dobre dokumentarne programe (Fine Living itd.). Dobio ništa. U trenutku potpisivanja ugovora imao sam okruglo 200 programa. Sad imam 193. A nakon što mi uzmu Sportklubove, Pickaboo, N1 itd. past ću na oko 180. Cijena ista. Pošto nisam spreman odreči se NFL, F1, MotoGP, Premier lige itd. odreči ću se A1. Kao što sam se već odrekao s mobitelima. Ovo je stvarno bezobrazno, sve dobre programe maknuli.

Poštovani,

koliko ima istine da se sa zadnjim danom ožujka ukida sportklub na A1? I ukoliko je to istina što će biti sa iznosima računa i penalima za odlazak? Nema smisla da se išta naplaćuje ukoliko korisnici žele otići.

 

I mene zanimaju odgovori na ova pitanja.  

Razina korisnika 7
Bedž +3

Na indexu kaže c/p:

A1: Nastavljamo s ponudom najboljeg sportskog sadržaja

Danas se o prekidu suradnje s N1 televizijom odlasio i A1. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Korisnici A1 usluga od 29. ožujka mogu uživati u još bogatijem sportskom programu na Arena sport kanalima koji postaju dio A1 TV ponude.

Ovom suradnjom A1 Hrvatska će proširiti ponudu sportskog sadržaja s deset Arena Sport kanala, ali i drugima sportskim kanalima poput Arena Fight i Arena Esports. Arena sport 1-6 bit će dostupni od 29. ožujka, potpuno novi kanali Arena sport 7-10 od 1. srpnja. Sve nove kanale fanovi sporta pratit će u HD kvaliteti slike.

Arena Sport TV politikom okrupnjavanja atraktivnih sportskih natjecanja u 2021. izrasla je u najvećeg agregatora premium sportskog sadržaja u regiji i time postala pružatelj najtraženijih i najgledanijih sportskih događaja. A1 Hrvatska prepoznala je potrebe i želje svojih korisnika te je ugovorom koji je sklopila s Arena Sportom osigurala najbolji sportski sadržaj sve do sredine 2024. godine.

Osim natjecanja koja se već emitiraju, poput 1. HNL, talijanske Serie A, francuske nogometne lige, NBA-a i ostalog, na Arena sport kanalima će korisnici A1 TV usluge u sljedećem trogodišnjem ciklusu moći uživati i u ostalim najprestižnijim nogometnim natjecanjima poput UEFA Lige prvaka, UEFA Europa Lige, novog natjecanja UEFA konferencijske lige te španjolske La Lige.

Uz to, Arena Sport kanali donose i mnogobrojna domaća i regionalna natjecanja poput košarkaških liga – regionalne ABA i Hrvatske Premier, regionalnih rukometnih i vaterpolskih liga, kao i rukometnu EHF Ligu prvaka, auto-moto i brojna druga natjecanja.

 

"Nastavit ćemo i dalje pratiti trendove i želje korisnika"

Povodom najave proširenja sportske ponude glavna direktorica za privatne korisnike Ivana Marković istaknula je: „Ulaganje u prvoklasni sadržaj ulaganje je u zadovoljstvo korisnika, što je nama u A1 Hrvatska najvažnije. Korisnicima smo u kontinuitetu od 2018. do 2024. osigurali uživanje u UEFA Ligi prvaka, a ovom najprestižnijem i najgledanijem nogometnom natjecanju sada pridodajemo još više raznolikog i atraktivnog sportskog sadržaja. Nastavit ćemo i dalje pratiti trendove i želje korisnika, unaprjeđivati našu ponudu i korisničko iskustvo opravdavajući poziciju operatora u kojeg se korisnici mogu pouzdati kad je u pitanju pružanje najboljeg TV sadržaja“.

 
Do 1. srpnja u A1 TV ponudu bit će dodana ukupno 23 nova kanala.

Svi A1 TV korisnici u promotivnom će razdoblju od 29. ožujka do 1. srpnja imati dostupne Arena Sport 1 – 6 kanale u svojem osnovnom TV paketu, bez dodatne naknade, dok po isteku promotivnog razdoblja cijene TV paketa ostaju iste kao i prije dolaska Arene Sport na A1 TV.

Razina korisnika 2

Elem, Arena dolazi s 29. ožujkom na A1. 
Svejedno, SK više nije tu pa prema tome ponovno nisu poštivani Uvjeti jer netko je uzimao paket zbog SK-a.

Ostao sam na A1 nakon svih otkazivanja programa (Discovery, Fine living, Food network) zato što su imali SK kanale (imam dodatne pakete pa imam 8 SK kanala) i NFL.

Sada ako i to ode, nemam više razloga biti na A1.

Da mi je bila bitnija arena sport, onda bi već odavno otišao na Max tv ili iskon.

 

Razina korisnika 1

Znači miču NFL, NHL, F1, MotoGP… a stavljaju UEFA. Unaprijeđenje? Lol. Koja prevara, Prvo plačaš Discovery 2 godine kojeg nemaš, sad plačaš Sportklubove 2 godine koje nemaš… Pa imate li Vi imalo srama gospođo Marković? Ja sam korisnik kablovske televizije od 1989. godine, vlasnici su se mjenjali, ali ovo što A1 radi to stvarno nitko nije. Sram vas bilo. Očekujem sporazumni raskid.

Razina korisnika 1

OK ajde nekakva kompenzacija je napravljena sa tom Arenom ali opet gubimo LaLigu do kraja sezone(jedne od najzanimljivih sezona), a ne samo LaLigu
NHL, NFL, Premiership, F1, realno ja sam znao pogledat i neku nizozemsku/rusku ligu, bolje od Areninih čing čong

Razina korisnika 2

Sramite si :rage: . Ništa više.

Razina korisnika 2

"Nastavit ćemo i dalje pratiti trendove i želje korisnika"

 

Korisnici žele Sportklub

Ljetos sam s Iskona prešao na A1 jer je Iskon izgubio sportklubove, a dobio Arene, a sad isto … Džaba sam krečio.

Razina korisnika 2

Sad razmišljam  kako A1 ima najbrži internet na mojem području da otkažem kod njih sve osim interneta i uzmem satelit ot Total TV-a ili samo internet i neki IPTV s Aliexpress-a.

Razina korisnika 1

I ja razmišljam. Ako odem na HT mogo bi i ja đaba krečit ako i oni maknu taj paket. Bolje onda na Total TV, makar gubim hrpu nebitnih programa ali i dobivam Discoveryje i Eurosport. I daleko sporiji internet. Ako nam nedaju raskid onda imam vremena za razmišljat do zime lol. U svakom slučaju za mene je ovo gotova priča.

Razina korisnika 2

Stupim u brak s jednom ženom, potpišemo sve, netko ju uzme ne mojom voljom niti krivicom, a za kompenzaciju mi uvali neku drugu ženu.
Ja tražim razvod, a dobijem odgovor: “Gospodine, ne možete se rastati, pa dobili ste drugu ženu. Što se nas tiče sve je u redu. Piše u ugovoru da smo vam obvezni dati zamjenu.”

To što je ona crnka, a ova plavuša; i to što sam umjesto Gal Gadot dobio Lindu Evans, nije toliko bitno. Ženu imam.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Prvo A1 ističe Ugovor a onda pretpostavimo da će se ponoviti scenarij 2018. gdje ht gubi isto. Dolje je SS iz 2018., da se podsjetimo.

 

Razina korisnika 2

Kako je A1 u svojem priopćenju izjavio

"Nastavit ćemo i dalje pratiti trendove i želje korisnika"

 

na linku je kreirana peticija koja izražava želje korisnika. Pa ako Vam je stalo...

Razina korisnika 4
Bedž +1

Ukidanje SportKlub kanala iliti pucanj u nogu.

Dugogodisnji sam korisnik A1 usluga, ali ovim gubitkom sportkluba svakako odlazim. Premiership mi je bio daleko najbitniji (zadnje vrijeme i NFL). Novi ugovor sigurno necu potpisati. Izgubili su odlaskom sportkluba jako jako puno. Nisu ni svjesni koliko..

A1 ukida i N1 osim sportskih kanala. Operator je obvezan poslati obavijest o promjeni općih uvjeta a time i pretplatničkog ugovora svom korisniku u roku 30 dana prije izvršene izmjene kako bi pretplatnik imao mogućnost raskinuti ugovor ako su te izmjene nepovoljnije od onih koje je pretplatnik ugovorio. Ako operator nije poslao takvu obavijest ili je nije poslao u roku od 30 dana prije izmjene, korisnik ima pravo prijevremeno raskinuti ugovor sa obveznim trajanjem bez plaćanja penala. Mene zanima zašto u ovom slučaju nije operator obvezan platiti penale pretplatniku jer do prijevremenog raskida ugovora bi došlo krivicom operatora?

Odgovori