UEFA Liga - Vipnet otkupio ekskluzivna prava

  • 14 December 2017
  • 24 odgovora
  • 8405 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +3
  • Super Forumaš
  • 310 odgovora
Vipnet otkupio ekskluzivna prava za UEFA Ligu prvaka
14.12.2017 Mobilni Uređaji

Prava za Ligu prvaka otkupljena su do 2021. godine
Vipnet je prava otkupio za sezone 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti na Vip i B.net TV-u. Pritom Vipnet ima prava na sve utakmice uživo utorkom i sve utakmice uživo srijedom (osim jedne koju odabire javna televizija). Specijalizirani kanali s emitiranjem počinju prvog srpnja iduće godine, a prijenosi utakmica uživo počinju u kolovozu s posljednjom kvalifikacijskom rundom, nastavljaju se s prijenosima grupne faze te playoffa. U okviru ugovora, Vipnet je također otkupio prava na arhivu svih utakmica Lige prvaka odigranih od 2009. godine. Osim arhive svih utakmica, Vipnet je nositelj prava i na sažetke utakmica kao i na 33 epizode Magazina Lige prvaka.
 
UEFA Liga prvaka dostupna na svim Vipnetovim TV platformama
Utakmice Lige prvaka bit će dostupne na svim Vip TV platformama u svim dijelovima Republike Hrvatske. To konkretno znači da će korisnici Ligu prvaka moći pratiti preko vlastite Vipnetove optičke mreže koja je dostupna u više od 450 tisuća kućanstava u Hrvatskoj. Pored toga, najgledanije sportsko natjecanje bit će dostupno u HD kvaliteti na satelitskoj platformi, Vip SAT TV te na IPTV-u, odnosno na bakrenoj infrastrukturi.
 
Promjena navike gledanja televizije
Osim tradicionalnih platformi, utakmice će biti moguće pratiti i na Vip NOW, TV platformi budućnosti koja mijenja naviku gledanja televizije. Vip NOW namijenjen je gledanju televizije u pokretu na mobilnim telefonima i tabletima. U pretplatu su uključena 22 TV programa i preko 3500 najpopularnijih filmova i serija. HBO on demand uključen je u mjesečnu naknadu i dolazi s više od 230 sezona hit serija. Vip NOW uz streaming opciju omogućava neograničeno pregledavanje sadržaja bez naplate podatkovnog prometa.
 
Komentirajući jedan od ključnih događaja na TV tržištu u Hrvatskoj, predsjednik Uprave Vipneta Jiří Dvorjančanský je rekao: „Proteklih nekoliko godina, Vipnet je najbrže rastući konvergentni operatora, a kupnjom ekskluzivnih prava za distribuciju TV sadržaja, osiguravamo rast i u idućim godinama. Ekskluzivna prava za UEFA Ligu prvaka predstavljaju vrhunac TV ponude i okidač za odabir TV providera i zato sam izuzetno ponosan što ćemo gledateljima moći ponuditi najgledanije nogometno natjecanje. U kombinaciji s kontinuiranim investicijama u najnoviju mobilnu i fiksnu infrastrukturu, predani smo zadržavanju pozicije Vipneta kao telekom operatora s najboljim zadovoljstvom korisnika."
 
Vip TV – najbogatija sportska ponuda na tržištu
Osim utakmica Lige prvaka koje su korisnicima nesumnjivo jedan od ključnih razloga za odabir TV providera, Vipnet već danas nudi najbogatiju sportsku ponudu na tržištu. Dokaz tome je i više od 120 programa u Osnovnom paketu, što je 25 više nego kod glavnog konkurenta. Premium sportski sadržaj koji se emitira na kanalima Sport klub 1 i Sport Klub 3 u Vipnetu je dostupan već u Osnovnom paketu, a Prošireni paket sadrži više od 25 HD kanala koje glavni konkurent naplaćuje u okviru zasebnog paketa s HD sadržajem. Vipnet na hrvatskom tržištu ima ekskluzivu i za esports sadržaj koji je također dostupan u Osnovnom paketu, a Vipnet je u suradnji s vodećom globalnom esports organizacijom pokrenuo Vip Adria ligu čije prvo izdanje je privuklo više od 1200 igrača i doseglo više od 4 milijuna gledatelja.


Odgovora 24

Razina korisnika 4
Biti će interesatno vidjeti,što će osim lige prvaka,svakodnevno emitirati,na pet specijaliziranih sportskih kanala!?
Razina korisnika 4
Pa vip će 2020 imati ligu prvaka i euro2020, valjda neće uništiti ovu dobru stvar
Razina korisnika 6
Bedž +3
recimo zanimljivo bi bilo znati hoce li vip pokreniti vlastite kanale ili je nesto drugo u planu
Odlično! Predlažem da se kanali imenuju: TOOO.. (1), -- (2), --- (3) ---dosta je tri kanala!
I da bude barem jedan dostupan u osnovnom paketu!
Franjo iz Zapruđa.
Razina korisnika 2
Vi se šalite, sk1 i sk3 u osnovnom paketu i to je najkvalitetnija sportska ponuda na trzištu!? Hahaha. Šteta što na satelitskoj plaformi nemate ni pola programa od ovih što nudite preko drugih platformi.
Razina korisnika 4
Mogu hvatati programe iz BiH, a oni prenose LP, tako da mi neće baš puno faliti ti novi kanali, jer još svega 2 dana Vip-sata!

A i realna mjesečna cijena Vip sat-a, je ona što ti nude kad želiš otići od njih!
Razina korisnika 2
Nije toliko cijena problem kad se gleda osnovni i prosireni paket, problem je sto jako rijetko osvjezavaju te pakete novim programima, vise je dobra volja u biti nego sto bi ih to nesto strasno kostalo. A programi s LP ce garant biti u posebnom skupom paketu. Bolje da su ulozili ta sredstva za prava za LP u prosirenje ponude programa raznih tematika, nisu svi ludi za nogometom i LP.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Danas dobio info da će liga prvaka biti dostupna u posebnom paketu naziva "planet nešto (nisam baš razumio) koji je do 1.10. besplatan (možete ga aktivirati i sada, gratis do 1.10. s tim da ga ne zaboravite deaktivirati ukoliko nakon tog roka ne želite plaćati) a nakon 1.10. će biti 45 kuna mjesečno uz ugovornu obvezu, ako sam dobro shvatio.
Razina korisnika 3
Bedž +3
gogsy1975,

u pravu si. Paket se zove PlanetSport i sastoji od 5 novih HD programa sa sadržajima Lige prvaka koji će krenuti sa 1.07.2018. Mjesečna naknada uz ugovornu obvezu iznosi 45 kn, a promocija besplatnog korištenja paketa do 1.10. neovisna je o potpisivanju ugovorne obveze. 😃
Razina korisnika 7
Bedž +3
@Vip_Darka - provjerite jel promo vezan uz UO, bojim se da će u tom slučaju kolegice nagrabusiti jer mi je rečeno da isti paket mogu 1.10. deaktivirati jer eto, kako kažu da zašto ne bi uzeli... 😃
Razina korisnika 3
Bedž +3
gogsy1975,

moje isprike. 😞 Odmah ispravljam. 😳
Razina korisnika 7
Bedž +3
@Vip_Darka - prihvaćam ispriku, bolje par puta provjeriti pa tek onda napisati. ;)

Iako, ništa me ne bi čudilo jer pri svakom produženju / dodavanju / pišem žalbe, preslušavaju se razgovori snimani od strane VIP-a te primam isprike i popuste zbog grešaka. 😃
Razina korisnika 4
Znači,UO na 24 mj. s time da su 3mj. bespatna,a ostatak po 45 kn. mj.Očekujem "veliku"navalu na ovakvu ponudu.
Razina korisnika 3
hmm... vjerovatno si upravu bit će neka navala ali da će baš bit prevelika sumnjam tu posebno mislim na ove šta imaju Total Tv ili Maxtv sportske plus pakete pa oni imaju i previše premium sportskog sadržaja npr. ovi na maxtv imaju sve SK i Arene i stvarno pun kufer vrhunskih liga i prijenosa. Naravno da je UEFA Liga prvaka top ponuda posebno u hrvatskoj ali čisto sumnjam da će sad masovno ljudi pohrlit prelazit na te nove planet sport vip kanale kad na njima ništa drugo nema kvalitetno osim te lige prvaka. E sad hoće li se to kasnije šta mjenjat pa se pokušat ugurat kasnije neke premium sadržaje osim lige prvaka to neznam ali sumnjam ipak da će bit prevelika navala zasad samo zbog lige prvaka malo je to da privuče gomilu moje mišljenje.
Razina korisnika 7
Bedž +3
@mavukov - možeš paket aktivirati i sad promo pa prije 1.10. ugasiti ako ne želiš plaćati. Od 1.7. do 1.10. promotriš situaciju.

Iskreno, mislio sam da će Ligu prvaka nekako provući cjenovno kroz prošireni paket, iskompenzirati eurosporte, discovery, tlc...
Razina korisnika 7
Bedž +3
gogsy1975,

u pravu si. Paket se zove PlanetSport i sastoji od 5 novih HD programa sa sadržajima Lige prvaka koji će krenuti sa 1.07.2018. Mjesečna naknada uz ugovornu obvezu iznosi 45 kn, a promocija besplatnog korištenja paketa do 1.10. neovisna je o potpisivanju ugovorne obveze. :D


Jel to sad netko opet okreće rečeno i širi laži?!?!?

Razina korisnika 7
Bedž +3
@Vip_Darka - šta kaže Jirži za gore navedeno, vidim da si aktivna i u smjeni? 😃
Danas mi služba za korisnike tvrdi da nema ništa bez ugovorne obveze, tj. nema odjave 01.10. ili ugovoriš, u tom slučaju moraš uzeti 24mj a do 01.10. ti ne naplačuju. Ako odem iz Vipa prije nego istekne 24mj plačam penale. Super.
Bedž +1
Danas mi služba za korisnike tvrdi da nema ništa bez ugovorne obveze, tj. nema odjave 01.10. ili ugovoriš, u tom slučaju moraš uzeti 24mj a do 01.10. ti ne naplačuju. Ako odem iz Vipa prije nego istekne 24mj plačam penale. Super.

Korisnici koji su aktivirali do 1.7. paket, imaju promociju bez mjesečne naknade do 1.10. bez obzira na ugovornu obvezu, a tko je aktivirao nakon 1.7., promociju može iskoristiti samo uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ukratko, promijenili su se Uvjeti korištenja počevši od 1.7.2018.

A čemu onda ovakve nebuloze za aktivaciju paketa?

Bez ugovorne obveze
Bedž +1
Promocija je zamišljena na taj način. Korisnici mogu uzeti paket i bez ugovorne obveze, ali tada ne mogu aktivirati promociju i drugačija je cijena mjesečne naknade.
Umjesto da nam svima automatikom poklonite do 10mj. i na neki način navucete na te programe........ valjda vaši komercijalisti bolje znaju.
Hvala na odgovoru.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Nema džabe ni u stare babe...
Razina korisnika 4
Volio bih,da se javi netko, tko je uzeo Planet sport uz u.o. na dvjie godine iza 1.7.!?

Odgovori