Riješeno

Titlovi

  • 27 August 2023
  • 6 odgovora
  • 744 pregleda

Zašto nema prijevoda na filmskim programima CineStar i nekim dokumentarnim programima. Nakon ukidanje HBO i zamjenom CineStarm užas i katastrofa i k tome višom pretplatom.

icon

Najbolji odgovor od A1_Mislav 29 August 2023, 13:58

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 6
Bedž +6

Toliko malo podataka si ostavio da bi ti se moglo odgovoriti na tvoje pitanje. Za početak, preko čega gledaš TV? Satelitska, kabel, optika, bakar? Svaki ima neku različitost.

 

Ja sam na optici i IPTV-u i rade mi normalno titlovi na Cinestar kanalima

 

Cinestar TV1
Cinestar Premiere 2

 

Također, HBO mi nije ukinut, radi i dalje normalno a nemam HBO paket

 

HBO 1

 

Po najnovijem Cjeniku od 21.8 - HBO je promotivno svima besplatan do 31.01.2024

 

100% x 6mj na HBO Premium paket

Promotivna pogodnost omogućava postojećim korisnicima koji trenutno koriste Osnovni Filmski ili Dodatni Filmski TV paket popust na mjesečnu naknadu za HBO Premium paket u iznosu od 8,00 EUR ili 60,28 kn do 31.01.2024.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ja sam na kabelu i isto imam titlove na Cinestarima.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Meni na kablovskoj isto rade titlovi.

 

Neki dan je netko postavio temu da nema titlova ali nije naznačio na koji način prati.

Link na temu

 

HBO, odnosno današnji HBO premium paket radi do 31.1.2024. ali samo onima koji su login od A1 koristili za HBO OD ili HBO max uslugu. Tko je samo gledao HBO u sklopu filmskog paketa na A1, njemu je ugašen sa navedenim datumom a može ga aktivirati za 8 eura mjesečno kao HBO premium paket.

Alternativa za ove koji su ga pratili samo preko A1 eventualno žalba pa da se kroz profiliranje vidi da je značajno vrijeme pratio HBO programe.

Razina korisnika 6
Bedž +6

HBO, odnosno današnji HBO premium paket radi do 31.1.2024. ali samo onima koji su login od A1 koristili za HBO OD ili HBO max uslugu. 

 

Može izvor ove informacije? Znam da su nekima već isključili HBO ali ne vidim nigdje da su išli po sistemu neulogiravanja na HBO OD/Max pa me znam jel je ovo tvoje nagađanje/mišljenje da su išli tako ili zaista negdje to piše. 

 

Razina korisnika 7
Bedž +3

@acer112 - izvor SZK. Ja imao dodatni filmski i logirao se prije u hbo max, još uvijek mi radi. Tetka koja je imala hbo i nije koristila hbo od i hbo max (normalno, jer je starija žena) sa datumom izmjene, crni ekran. Aktivirao joj za 8 eura preko SZK, jbg.

Razina korisnika 1
Bedž +3

Ako ne vidiš titlove na određenim programima @drdelac , slobodno se javi našim tehničarima na 0800 091 091 kako bismo mogli napraviti provjeru i vidjeti o čemu se radi. Svakako bih ti savjetovao da svoj ruter prvo ugasiš pa ponovno upališ jer to generalno pomogne s ovom situacijom. 🙂 

Odgovori