Riješeno

teletekst

  • 7 October 2021
  • 4 odgovora
  • 686 pregleda

Kako koristiti teletekst s daljinskim upravljacem za Kaon VM1200? Osim tipke za ukljucenje teleteksta ne uspijevam pronaci nikakve naprednije funkcije kontrole teleteksta. Konkretno, zanima me kako listati podstranice i kako pauzirati automatsko listanje istih.

icon

Najbolji odgovor od Pero357 11 October 2021, 11:28

Pogledaj original

Komentiranje je onemogućeno za ovu temu.

Odgovora 4

Moram reci da sam jako razocaran vasom uslugom i korisnickom podrskom. Isporucite mi uredjaj bez ikakvih uputa i s vrlo rudimentarnim mogucnostima kontrole TV-a i programa, a kad mi zatreba vasa pomoc tri dana nitko da se udostoji odgovoriti na jedno jednostavno pitanje. Dobivam dojam da vi uopce ne znate kako funkcionira ono sto nudite ili se pak ne zelite sramotiti javnim priznanjem kako vasa usluga nije u stanju kvalitetno podrzati nesto tako osnovno kao teletekst.

Razina korisnika 4
Bedž +3

Na nekoj stracini koja ima podstranice se stisne ona tipka hold (izgleda kao kocka, odmah ispod onog P koji služi za mijenanje programa za jedan +/-).

Nakon toga se u gornjem lijevom kutu teleteksta i pojavi natpis gdje piše HOLD i onda sa onim navigacijskim tipkama lijevo/desno (odmah uz OK na sredini daljinskog) se mijenjaju podstranice.

Ako nije odabran HOLD se sa tim tipkama lijevo/desno mijenja baš stranica, ako je HOLD onda se mijenjaju podstranice.

@bnetko1 žao mi je što nisi u potpunosti zadovoljan ponudom usluge. Na ovom linku možeš pronaći upute: https://bit.ly/3AzaeN0. Nadam se da će pomoći. :) 

Puno vam hvala na odgovorima. Pomoglo je.