Riješeno

Samo CAM modul (CI+ kartica) poštoma

  • 28 March 2023
  • 8 odgovora
  • 1025 pregleda

  • Forum rekreativac
  • 7 odgovora

Poštovani,

 

već smo se čuli vezano uz ruter i CAM modul. Ruter me u ovom trenutku NE zanima, ali smo se dogovarali da bi mi poslali CAM modul poštom da ga sam ugradim, jer moj TV prijamnik prihvaća takav modul (isprobao sam od drugog providera).

Pošto sam korisnik još od BNET.a njihovog "SUPERBRZI 2D Internet i TV", smartam da imam pravo na osnovni dekodirani programski paket.

Televizor sam po sebi prepoznaje kanale - kad pokrenem skeniranje, on vidi imena svih kanala, ali kada probam prebaciti na nekog od njih, onda dobijem poruku, citiram "Nisu nađeni modul CI+ ili pametna kartica. Provjerite je li ispravno umetnuta". Logička poruka.

STB ( set-top-box ) me ne zanima, želio bih samo gledati kanale na koje imam pravo, pa pošto imate i CAM modul u ponudi, to bi mi puno više odgovaralo.
Vjerojatno imam standardni paket u ponudi, što je više nego dovoljno i imam informaciju da se modul može poslati i poštom, sam bih ga umetnuo i konfigurirao, uostalom, na vašoj stranici "https://ssc.a1.hr/documents/10307706/1411313037/A1+2021+CAM+05-Preview.pdf" su i detaljne upute.
Bih bih vrlo zahvalan kad bi mi CAM modul mogli poslati da ga sam umetnem i postavim.

 

Prošli tjedan me jedan vaš agent nazvao i potvrdio  da će mi poslati samo CAM modul poštom, da bi me danas nazvala druga agentica i rekla da bi mi sutra došao vaš tehničar sa ruterom, STB-omi CAM modulom suprotno dogovoru. Stan mi je trenutno u renovaciji i želio bih samo CAM modul (CI+) karticu bez da mi itko dolazi u kuću.

 

Da li je moguće da se taj modul pošalje poštom, a imam sve informacije da je i kad bi se to moglo napraviti?

 

Moj OIB na koji je prijavljen priključak je ***, na ime Davor ***
Telefon je, ***, email ***.

Šifra korisnika: ***

 

Lijepo bih molio povratnu informaciju.

 

Puno hvala i lijep pozdrav,

Davor Beuc
 

icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 29 March 2023, 12:08

Pogledaj original

Odgovora 8

Da pojasnim pitanje i marketingu…

Da li je moguće uzeti samo CAM modul ako imam samo jedan TV prijeamnik. On je spojen na vaš koaksijalni kabel, prepoznaje sve kanale (koji su naravno kodirani bez CAM modula) i otraga ima utor za CAM modul (CI+) karticu.

Trenutno ne želim novi ruter niti STB (set-top-box). STB bi mi uzeo jedan od 2 HDMI utora na TV-u, a trebam oba, a također nemam potrebu niti za jednu funkciju STB-a, samo želim gledati normalno kanale. Imam ugovor iz doba BNETA “SUPERBZI 2D INTERNET I TV”.

Imam samo jedan TV prijamnik.

Dakle, moj bi zaključak bi da bi kodirani kanali iz standardnog paketa radili, kad bih ja mogao dobiti taj CAM modul.

Pitanje: možete li mi poslati CAM modul poštom?

Ako se CAM modul ne može dobiti za jedan prijamnik, onda je to marketinško-prodajna odluka, a ne tehnički problem, jer sam kod drugog providera uredno gledao TV samo sa CAM modulom.

Puno hvala na odgovoru,

Davor Beuc

Razina korisnika 6
Bedž +6

@dbeuc ,molim te editiraj svoj prvi post i obriši svoje podatke, dobro da i broj bankovnog računa nisi stavil, ali bi ga mogal i dobiti ako ne obrišeš podatke 🙄

Već se zajebavam s ovim dugo, dam i broj bankovnog računa ako treba, samo ne CMC/CVV što me briga. Nitko s tim ne može ništa.

Samo da mi već A1 riješi stvar ili kažu da ne mogu riješiti. Tjednima se dopisujem i razgovaram na telefon s raznim agentima. Oni po OIB znaju gdje je i na koga priključak, pa neka im je. A i ne mogu više editirati prvi post 😀

Mail mi ionako imaju svi spammeri, to google odfiltrira, telefon isto ima listu spam brojeva, a i kod HAKOM-a sam na listi “Ne zovi”, tako da me ne zovu razne firme radi promocija, anketa ili čega već, osim onih kojima sam dopustio, kao ovdje A1.

 

Tako ljudi, zovite, pišite mailove, ajmo se družiti !

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @dbeuc , izmijenila sam tvoj post kako tvoji osobni podaci ne bi bili javno dostupni. Dopisivali smo se i putem privatne poruke te nam tamo možeš poslati i svoj kontakt broj ako želišda se čujemo, no poslala sam ti odogovor na tvoj upit. 

Neće ti to riješiti, zaboravi.

Neće ti to riješiti, zaboravi.

Kužim, marketing i zgrtanje para. Jer sam već bez problema gledao kodirani program samo sa CAM modulom bez problema.

Pozdrav @dbeuc , izmijenila sam tvoj post kako tvoji osobni podaci ne bi bili javno dostupni. Dopisivali smo se i putem privatne poruke te nam tamo možeš poslati i svoj kontakt broj ako želišda se čujemo, no poslala sam ti odogovor na tvoj upit. 

Hvala ti što si mi pomogla! Stvarno mi je drago da postoji ovaj forum gdje mogu dobiti odgovore na moja pitanja. Uistinu sam zahvalan na tvojoj brzini i spremnosti da mi pomogneš. :)

Pozdrav @dbeuc , izmijenila sam tvoj [URL=h]e fiskalizacija cena[/URL] kako tvoji osobni podaci ne bi bili javno dostupni. Dopisivali smo se i putem privatne poruke te nam tamo možeš poslati i svoj kontakt broj ako želišda se čujemo, no poslala sam ti odogovor na tvoj [URL=h]CBd krema[/URL]. 

Hvala ti što si mi pomogla! Stvarno mi je drago da postoji ovaj forum gdje mogu dobiti odgovore na moja pitanja. Uistinu sam zahvalan na tvojoj brzini i spremnosti da mi pomogneš. :)

CAM modulom bez problema.

Odgovori