Riješeno

Problemi sa ucitavanjem programa

  • 20 May 2018
  • 3 odgovora
  • 1918 pregleda

Od prvog dana od kada imam VIP TV imam problema sa ucitavanjem programa. Znaci zelim nor. prebaciti na FOX i jednostavno je crna slika. U jednom trenu uredno prebaci na taj tv kanal ali zato ne orebacuje na neki drugi. U cemu je stvar? Zna se dogoditi da cijeli film ne mogu pogledati jer ne zeli ucitati program a onda kada mi vise ne treba uredno ga ucita i otvara. Isti problem je i sa nekim drugim kanalima ali naizmjence. Ovo ovako nije fer niti u redu jer me uzasno zivcira. Prije sam imao od drugog distributera i sve je savrseno radilo sto.mi je uzasno zao sto sam se dao nagovoriti i presao na vas tv. Rijesite ovaj problem
icon

Najbolji odgovor od A1_Marko 21 May 2018, 19:34

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 7
Bedž +3
Probao vratiti viptv prijemnik na tvorničke postavke, ponovo pokrenuti? Ako se isto ponaša, prijavi problem SZK.
Pozdrav @dostepan
Nisi naveo o kojoj se tehnologiji radi. Imaš li digitalni prijemnik spojen preko ADSL linije, preko optike ili putem kabela?
Koji model digitalnog prijemnika koristiš?
Učita li ti se info traka i EPG kada prebaciš na program koji želiš gledati?

Forum inače nije kanal komunikacije putem kojega se prijavljuju tehničke poteškoće, jer se iz postova korisnika ne može znati o kojem se priključku radi i u većini situacija se treba pristupati individualno.
Na forumu članovi foruma postavljaju upite i iznose poteškoće, a ostali članovi foruma pokušavaju savjetom riješiti nastalu situaciju.
Rješenje je tada svima vidljivo, i neki od budućih čitatelja foruma tako mogu doći do rješenja.
Pozdrav,
Ev 3 sata je u noć i meni se događa isti problem, kad prebacim na određene kanale kao npr planet sport(zbog čega sam uzeo uslugu) neće da mi očita sliku, samo crna slika a izbaci traku na dnu slike, radi se o setalitu i trenutno ne mogu zaspat zbog toga jer već mi je pun k.. problema sa uslugama, oćeš vip oćeš t com itd.

Odgovori