Riješeno

KSTB4020 IR produžetak

  • 4 November 2023
  • 9 odgovora
  • 227 pregleda

Pozdrav,

dobio sam KSTB4020 uređaj i htio bi ga staviti u ormarić pa me zanima da li je netko uspio iskoristiti IR Input kako bi omogućio upravljanje daljinskim kada je uređaj skriven? Ili možda ima neku bolju ideju kako to omogućiti?

Hvala.

icon

Najbolji odgovor od Pero357 10 November 2023, 14:52

Pogledaj original

Odgovora 9

Razina korisnika 4
Bedž +3

Nisam osobno probao, ali na sličan upit prema korisničkoj sam prije nekog vremena dobio informaciju da bi trebalo raditi na frekvenciji 38 kHz. Naveli su i da “ne mogu garantirati na svakom modelu extendera”, pa se nisam dalje bavio sa time. Ako si probao sa nekim konkretnim IR ekstenderom javi  koji model i kako je prošlo.

Da li je netko definitivno riješio problem koji je imao bmarkovic17

s IR produžetkom za KSTB4020

Hvala unaprijed na odgovoru

Evo nakon što sam malo ovo istražio odlučio sam se naručiti ovaj proizvod s Amazona. Radi na nešto širem frekvencijskom pojasu (30 - 60 kHz) pa se nadam da će biti kompatibilan. Uređaj bi mi trebao stići krajem sljedećeg tjedna pa budem javio kako je prošlo.

Nadam se da će sve proči u redu. Bio bih više nego zadovoljan da javite kako je prošlo. Hvala.

Evo da javim da je uređaj stigao i da sve radi bez ikakvih problema. Čak sam iskoristio USB priključak na KSTB4020 uređaju za napajanje IR produživača tako da se nisam morao zezati s dodatnim strujnim adapterom.

Zaista mi je drago. Ovo je više nego korisna informacija. Hvala.

(P.S. Za koliko vremena je stigla pošiljka s Amazona?).

Pošiljka je stigla za nešto manje od 2 tjedna te me poštarina izašla isto koliko i sami proizvod.

Hvala. (Nisu ovi ni tako jeftini za ovakvu pošiljku).

Konačno je i meni stigla pošiljka, (prema naputku bmarkovic 17). Sve povezano i isprobano. Radi O.K., pa mogu slobodno konstatirati da je ovo odlično rješenje. Na kraju još samo jedna informacija, također provjerena: sistem s WI-FI extenderima POWERMID i TEAMTRONIC-NE RADI.

Odgovori