Riješeno

Kartica za gledanje preko satelita

  • 3 August 2018
  • 14 odgovora
  • 5384 pregleda

Poštovani,

Zanima me postoji li mogućnost kupovine kartice za gledanje paketa vaših programa preko satelita, pošto posjedujem vlastiti reciever i antenu?
icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 4 August 2018, 09:02

Pogledaj original

Odgovora 14

Razina korisnika 7
Bedž +3
ViP za to nikad nije imao sluha i sumnjam da se išta promijenilo. HT je to riješio uparivanjem CI+ CAM modula i kartice ali i to je upitno jer ne garantiraju da će raditi na baš svim uređajima.
ViP za to nikad nije imao sluha i sumnjam da se išta promijenilo. HT je to riješio uparivanjem CI+ CAM modula i kartice ali i to je upitno jer ne garantiraju da će raditi na baš svim uređajima....a evo vidjet ćemo. Čekam nekakav službeni odgovor. Inače imam i HT ovu karticu i taj CI+ modul. Na mojem recieveru funkcionira odlično. Ističe mi uskoro valjanost njihove kartice i modula, pa me zanima eventualno prebacivanje na VIP kada bi postojala ista opcija kao i kod HT...zbog lige prvaka najviše 🙂
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ja planiram uzet HT modul pa mi nitko ne zna reći jel radi u Dreambox 525 HD osim tih par navedenih modela koje su probali. Navodno ima problema sa programima koji koriste više vrsta kodiranja (symulcript) pa smrzne, kocka.A VIP nikad nije radio na modulu ali svakako očekujem službeni negativni odgovor. 🙂
Za Dreambox 525 HD ne znam, ali znam da radi bez problema na AB Cryptobox 650HD...ja ga imam :-)

...a dobar je i za one stvari o kojima se ne smije pričati po forumima 🆒
Razina korisnika 3
Bedž +3
Bok dalton181293,ugovaranjem naših usluga dobivaš i opremu za korištenje istih, budući da ne možemo pružiti tehničku podršku za opremu koja nije u našem vlasništvu. 🙂
Razina korisnika 7
Bedž +3
Kraće rečeno, nemamo CI+ modul u ponudi i nema guranja kartice gdje ti želiš. :DIako danas skoro svaki tv ima CI slot i dvb-sat-cable tuner u sebi, džaba to.
Velika molba moderatorima::: Dajte apelirajte kod VIP-a da seviše uvede CI modul za satelitsku televiziju!!!!!!!!!!
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ne nadaj se... kad nisu reagirali na apele u zadnjih 5 godina, onda teško da sad hoće...
Razina korisnika 7
Bedž +3
CI+ modul se mogao dobiti na baš jače inzistiranje, ne znam kako je sada stanje. HT ima još neke zalihe modula i to kad prodaju, imat će samo reaktivacije kartica jer im je nabavka modula neisplativa (skupa). Tako da sumnjam da će biti modula u ponudi.
Ništa od toga, nezanima ih e-sim, a kamoli ci+ modul.
Razina korisnika 6
Bedž +4
Tu nema ekonomske isplativosti 😃
CI+ modul se mogao dobiti na baš jače inzistiranje, ne znam kako je sada stanje. HT ima još neke zalihe modula i to kad prodaju, imat će samo reaktivacije kartica jer im je nabavka modula neisplativa (skupa). Tako da sumnjam da će biti modula u ponudi.čuo sam i ja priču za to inzistiranje... al neznam na koji način se to TREBA INZISTIRATI?

i nije nitko konkretno potvrdio primitak istog...
Ništa od toga, nezanima ih e-sim, a kamoli ci+ modul.

Bedž +1

eSIM - CAM= A1

Teorija iz matematike stara preko godinu dana.

Homebox je usluga, kao alternativa ovoj nepoznanici.:joy:

Odgovori