Riješeno

Kada uključim TV on ne prepoznaje na HDMI 1 tv signal iz TV tunera VIP.

  • 12 October 2022
  • 5 odgovora
  • 135 pregleda

Kupio sam novi tv QE50Q80BATXXH, ali ne radi kako treba. I prije ovoga sam imao Samsung Tv, pa je bilo sve u redu. Kada uključim TV on ne prepoznaje na HDMI 1 tv signal iz TV tunera VIP. Kada ponovo fizički isključim/uključim taj vanjski digitalni tv tuner VIP, tv ga vidi i sve je u redu. I sve druge funkcije na TV Samsung su cijelo vrijeme potpuno ispravne (internet, you tube, usb stick). Nakon gašenja Tv-a, i ponovnog uključivanja nakon par sati, Tv ponovi nema tv signala na ulazu HDMI1. I ponovo moram ponoviti isti postupak kako bi slika došla na TV Samsung. Probao sam koristiti i druge HDMI ulaze, ali se dešava isti problem. Molim Vas riješite ovaj problem, jer Tv ne mogu koristiti na ovaj način. 

 

Kako se može riješiti taj problem?

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 12 October 2022, 17:57

Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 7
Bedž +3

Kažeš gasiš samo tv pa ga pališ nakon par sati. Jel ti se A1 receiver ugasio ili pao u standby za to vrijeme mirovanja? Ja obično gasim i Samsunga i rec pa palim i jedno i drugo.

Gasim samo tv, ali se receiver smrzne, pa ga moram restartati. Ukoliko gasim oboje, trebam oboje i upaliti, pa opet traje bootanje receivera. Nešto je krace, ali opet mislim da to nije pravi postupak. 
 

hvala

Razina korisnika 7
Bedž +3

Vidi u postavkama reca jel ti opcija da se ugasi ili ode u standby. A to što se smrzna, hbg... parica?

 

Ugasiš sve, upališ sve. Pola minute i sve radi. Uštediš struju, jedino vjerujem da te kucanje roditeljskog pina ubija. 😁

Ok.

 

U svakom slucaju hvala na postu.

 

Lp

D

Bedž +1

Vrati se na Samsung...ova serija LG je smeće.

Odgovori