Riješeno

Gledanje tv-a a smart tv-u

  • 24 June 2023
  • 12 odgovora
  • 1033 pregleda

Što napraviti da putem aplikacije xplore tv mogu gledati tv kanale na smart tv-u? Naravno, u A1 imam aktivnu 3u1 uslugu

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 24 June 2023, 20:10

Pogledaj original

Odgovora 12

Razina korisnika 7
Bedž +3

Jedino kupiti samostalnu uslugu.

Alternativa: instaliraj explore tv app na mobitelu (kao korisnik fiksne imaš bespla) i screenaj sa mobitela ili tableta na TV.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@tomislav.begic2 pozdrav. Kao što je @gogsy1975 već spomenuo, nije moguće gledati Xplore uslugu (aktivnu uz fiksni TV) na televizoru već je potrebno aktivirati ili samostalnu ili uslugu na broju koju imaš na A11. Predlažem da nam se javiš OVDJE i navedeš svoje podatke u svrhu provjere mogućnosti. 

Ne znam što točno navesti jer link OVDJE ne radi 😊

Btw koliko bi me došla ta samostalna usluga xplore?

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ako ti je i mobilni broj u Mozaiku, onda valjda nemreš "kupiti" mobilnu aplikaciju A1 Xplore TV:GO, zato jer je već imaš u sklopu fiksne 3 u 1 usluge. A i možda ti je jeftinije uzeti priključak za 2.televizor, ne znam

Cijene tv paketa A1 Xplore TV:GO možeš vidjeti ovdje. Popis programa je dosta kraći od usluge koju već plaćaš. Pa ti vidi da li ti se to uopće isplati. 

https://www.a1.hr/hr/privatni/televizija/xploretv-go

 

Nemam mobitel u A1, ali na mobitelu imam xplore. 50kn mi se nekako čini dosta...

Razina korisnika 7
Bedž +3

Ako imaš tv uslugu preko kabla, tv sa dvb-c tunerom i cam modul utorom, uzmi (ako još ima u ponudi budući je cijena još u kunama) cam modul za 15 kn mjesečno bez UO.

 

CAm modul

Razina korisnika 6
Bedž +6

Taj xplore koji imaš na mobu veže se za fiksnu uslugu (log in ti je od fiksne), dakle na tom mobu nemreš ni aktivirati mobilnu app istog naziva. Jedino na nekom drugom mobu, ali ti se ne isplati.

 Ostaje ti onda jedino ono kaj ti je gogsy savjetovao-screenanje sa moba na tv ili ovo drugo

 

Imam optiku 3u1 uslugu... Malo su ga oko ovoga zakomplicirali ...

Razina korisnika 6
Bedž +6

A ne znam sad koliko je najam drugog digitalnog prijamnika u A1, na Max TV-u je 15 kn mjesečno, ali ima kablova boli glava iza glavnog tv-a 🤪.

Meni treba na drugoj lokaciji tak da ...

Razina korisnika 6
Bedž +6

Od svih najvećih operatera u zemlji jedino A1 svojim postojećim fiksnim tv korisnicima ne dopušta gledanje TV-a preko smart tv-a iako su je ionako maksimalno osakatili već i nisu dostupni svi kanali.. što reći na to 🙄

Razina korisnika 7
Bedž +3

@acer112 - Najveća glupost je ta što korisnik fiksne usluge može normalno screenat preko app-a na mobu na tv. EON ima sličnu praksu ali se uz kupljeni ili rentani box može istovremeno gledati na box i još jedan tv. Njih sam isto upitao kako to da se može screenat pa su mi rekli da sam u pravu i da sve stoji ali da su takvi Uvjeti korištenja (vjerojatno operateri prepisuju Uvjete, nemajući pojma o tehnologiji i mogućnostima). U srpnju bi se stvar mogla promijeniti, navodno televio ubacuje sportske kanale a njihova se usluga može istovremeno pratiti na 2 tv-a (putem appa) i mobitelu ili tabletu.

Odgovori