A1 TV preko Smart TV-?

  • 23 August 2022
  • 6 odgovora
  • 1314 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +6

Pozdrav,

planira li A1 uložiti koju kunu/euro u razvoj svoje televizije “on the go” i ponuditi nešto što konkurenti imaju već davnih dana - televizijske kanale preko smart TV-a? Referiram se na EON TV, Max TV, Iskon i sl. Uz trio paket dobio sam Xplore TV i ne znam što je tragikomičnije na njemu - ponuda kanala (niti blizu one što imam na STB-u), kvaliteta slike ili to što ne ide nikako na Smart Tv. Jel zaista moguće da se bojite kako će ljudi manje uzimati dodatni prijemnik ako Xplore TV malo poboljšate i omogućite za Smart TV ili vam je zapravo toliko svejedno da bi i ovakav Xplore najradije ugasili i ne nudili ništa?

 

Pretužno.


Odgovora 6

Razina korisnika 2
Bedž +2

A1 može samo nazadovat a ne napredovat. Ja sam osobno odavno odastao od A1 što se tiće televizije od kako su mi ukinuli N1.

To što oni pričaju da nije više bilo moguće nastaviti suradnju sa N1 to su besmislice jer sam pročitao da je N1 tražio 1kn i nešto lipa po korisniku i toliko nisi bili u stanju odvojiti od pretpkata koje im plačamo EON tv ina sve od vračanja propuštenog preko video kluba  i dalje da ne nabrajam. A1 tv je velika 0 kako sat tv i i tv preko telekom parice pa do xplore tv i tv za van

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ima li kakvih pomaka ovdje? 
 

Ovaj Xplore Tv što dobivaju fiksni korisnici je stvarno sprdnja:

  • account povezan sa fiksnim uslugama ne radi na smart tv 
  • dostupnost samog Xplore Tv app-a na smart tv uređajima nikakva, gdje je Android TV recimo?
  • kvaliteta slike loše
  • ponuda kanala 1/5 onoga što imam na a1 boxu

Kao da smo u 2009. a ne u 2023, .. strašno. 

Razina korisnika 2
Bedž +3

@acer112 pozdrav, žao mi je radi iskazanog nezadovoljstva. Konstantno radimo na unaprjeđenju usluga i sigurna sam da će A1 Xplore TV ubrzo biti dostupan i na Android Tv-u. Također radimo i na uvođenju novih i atraktivnih tv kanala pa se nadam da će se na popisu naći i tvoji omiljeni kanali. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ovaj Manuelin odgovor možemo pronaći kopi-pejstan ispod svake Tv za van/XploreTv teme na ovom forumu u posljednjih 15 godina. Predlažem da vam ubuduće odgovore štanca ChatGPT, više bi osobniji bili i bolje bi pogodili vremenski okvir kad će i hoće li se uopće nešto uraditi po pitanju određenog problema.

Koja je razlika između  A1 Xplore TV  i A1 TV za van? Ja koristim na televiziji A1 TV za van preko media box uređaja. Minus je kvaliteta slike i odabir kanala. Ali za ono što ja gledam mi je dovoljno  zato nisam htio uzeti dodatni STB uređaj

 

Odgovor pronašao na 

 

______

Odgovori