A1 TV preko Smart TV-?

  • 23 August 2022
  • 1 odgovor
  • 277 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +4

Pozdrav,

planira li A1 uložiti koju kunu/euro u razvoj svoje televizije “on the go” i ponuditi nešto što konkurenti imaju već davnih dana - televizijske kanale preko smart TV-a? Referiram se na EON TV, Max TV, Iskon i sl. Uz trio paket dobio sam Xplore TV i ne znam što je tragikomičnije na njemu - ponuda kanala (niti blizu one što imam na STB-u), kvaliteta slike ili to što ne ide nikako na Smart Tv. Jel zaista moguće da se bojite kako će ljudi manje uzimati dodatni prijemnik ako Xplore TV malo poboljšate i omogućite za Smart TV ili vam je zapravo toliko svejedno da bi i ovakav Xplore najradije ugasili i ne nudili ništa?

 

Pretužno.


Odgovora 1

Razina korisnika 1
Bedž +1

A1 može samo nazadovat a ne napredovat. Ja sam osobno odavno odastao od A1 što se tiće televizije od kako su mi ukinuli N1.

To što oni pričaju da nije više bilo moguće nastaviti suradnju sa N1 to su besmislice jer sam pročitao da je N1 tražio 1kn i nešto lipa po korisniku i toliko nisi bili u stanju odvojiti od pretpkata koje im plačamo EON tv ina sve od vračanja propuštenog preko video kluba  i dalje da ne nabrajam. A1 tv je velika 0 kako sat tv i i tv preko telekom parice pa do xplore tv i tv za van

Odgovori