Riješeno

Raskid pretplatničkog ugovora zbog preseljenja.

  • 2 November 2017
  • 4 odgovora
  • 1336 pregleda

Poštovani,

prije nekoliko mjeseci sklopila sam ugovor za internet bez telefona sa vama u trajanju od dvije godine. Zbog nesuglasica sa stanodavcem, morala sam promijeniti mjesto stanovanja. Na novoj adresi stanovanja već imam ADSL (Amis) koji stanodavac ne želi isključiti, a prevelik mi je trošak plaćati taj račun + vip pretplatu za usluge koje niti ne koristim. Zanima me na koji način bih i pod kojim uvjetima mogla raskinuti ugovor.

Moram li platiti sve pojedinačne mjesečne rate do kraja ugovora ili se radi o nešto manjem iznosu?
Mogu li ugovor prenamijeniti u smislu da nekako otkažemo internet i umjesto njega sklopim ugovor za mobilni telefon?
icon

Najbolji odgovor od A1_Ivana 3 November 2017, 08:57

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 3
Pozdrav!

Za ovakav slučaj nam je, bez dodatnih provjera, teško procijeniti koje su sve mogućnosti. Svakako bi ti preporučila da se javiš direktno na podršku pa da provjerimo 😉
Drzim ti palceve da uspijes ali sumljam guliti ce te do kraja dok ne istekne ugovor.
Razina korisnika 7
Bedž +3
@MKAMENSCAK - kako misliš guliti? Pa ženu nitko nije svjesno nagovarao da potpiše, ovo je takav splet okolnosti, nije VIP kriv. Svjesno je potpisala obvezu na 24, vjerojatno dobila i neku povlaštenu cijenu ili popuste. VIP može samo prebaciti na neku drugu uslugu ili recimo homebox koji može ustupiti nekom pouzdanom koji bi plaćao umjesto nje. Čak i kad se usluga seli na drugu adresu gdje kabel ili parica nije dostupna (njihova greška, nemogućnost daljnje uspostave usluge), ne prekidaju UO već daju homebox do isteka ugovorne obveze.
istina kako god da bilo sretno joj

Odgovori