Riješeno

Konzum poklon bon

  • 12 December 2021
  • 7 odgovora
  • 317 pregleda

Pozdrav!

Postala sam novi korisnik interneta i TVa kada je to bilo u adventskom kalendaru. 20. mi dolazi tehničar to instalirati. Zanima me ako netko zna kada se dobiva taj poklon bon? Dobiva se poštom?

 

Hvala unaprijed 

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 12 December 2021, 23:42

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav @nives444 :hand_splayed_tone1: Konzum kartica će stići kroz 7 radnih dana od kad počneš koristiti uređaj/uslugu.

Hvala na odgovoru! :) Meni tek 20. dolazi tehničar, a baš sam mislila da će mi to biti taman za Božić, šteta...

nexte jare

Razina korisnika 3
Bedž +3

@nives444 Možda se iznenadiš. :fingers_crossed_tone1:

Pozdrav !

Novi sam korisnik A1. Također su mi obečali konzum poklon bon. Napominjem da su me uključili i već sam platio prvi račun A1. Također su me tražili da im pošaljem račun od starog operatera(za prijevremeni raskid) i dokaz  o uplati. Od tada se niko ne javlja na e-mail. Zvao sam i službu za prodaju. Tamo također niko ne želi razgovarati na ovu temu. Kao oni će mene nazvati.

Jel ima neko ideju kako se ovo može utjerati??

@A1_IvanaM 

Prevara, iznenadio sam se kao nikad.

Meni kartica nije dostavljena i dobio sam zaključak da mi je poslana i da A1 neće slati novu jer nemaju osnove. Nakon neznam koliko poziva i prigovora i uvjeravanja da mi kartica stiže 15 dana od potpisa ugovora.

Dana 27. 12.2021. Instaliran mi je Internet u stan uz koji je trebao doći i poklon bon Konzuma od 500 kuna. Prvo je rečeno da stiže 7 dana od instalacije i pokretanja usluge. Nakon isteka tih 7 dana, rečeno mi je da se čeka 24 dana i da stiže Hap exoresom. Nakon isteka 24 dana, pišem email na A1 prema uputama koje sam dobila od korisničke službe. Danima nije bilo odgovora. Odgovor stiće 25.01. - da je pokrenuta procedura za dostavu bona. 29.01. opet zovem i mladić mi kaže da bon stiže 24 dana od registracije usluge i da je meni usluga registrirana tek 29.01.2022 Naravno da to nije točno jer je instalirano 27.12.2021. Također je plaćen prvi račun.Za 10 minuta zovem opet i dobijem informaciju da bon stiže 7 dana od instalacije usluge. Bona još uvijek nema, a koliko čitam na forum A1 nisam usamljeni slučaj. Tako da je ovo očita prevara. Inače, nemamo problema s dostavom pošte.Dakle. Opća nekompetencija u davanju odgovora i teška navlaku pa. 

Odgovori