Tele2 pretplata

  • 21 Rujan 2020
  • 5 odgovora
  • 482 pregleda

Dobro jutro,

Imam pretplatu u Tele2 sa tarifom “Raspali” i “Bezbroj GB” od prosinca 2019. Zvali su me prije 3 tjedna i pitali me želim li produljiti pretplatu, što sam i učinio. Međutim internet im je postao užasno spor. Na speedtestu piše download oko 40 mbit/s, a kada se žičano spojim na komp bude u downloadu nekih 300 kbps do 4 mbit/s i počelo me nervirat ono šta moram poslat SMS “NASTAVI” za dodatnih 2 GB nakon potrošenih prethodnih 5, jer ne mogu ostavit ništa preko noći da se skida. Jedino šta je dobro je to što su mi umanjili račun za 10 kn. Uglavnom, ugovor sam produljio telefonskim putem, međutim, ja sam prije produljenja imao pretplatu bez ugovorne obveze. Danas sam ih zvao i kažu mi da sam na ugovornoj obvezi koja vrijedi do 4.9.2021. Također nisam dobio ni obavijest da je ugovor sklopljen, nego normalno svaki mjesec račun. Htio bih raskinut ugovor i prebacit se u A1 na savršenu tarifu, a sad me koči ova ugovorna obveza. Zna li neko kako da ih se rješim? P.S. Prošao je onaj rok od 14 dana. :confounded:

 

Hvala lijepa,

Vaš Kavopija.


Odgovora 5

nikako

@Kavopija sve informacije vezano za raskid ugovora i naplatu naknade za prijevremeni raskid ugovora potrebno je provjeriti s operaterom kod kojeg koristiš uslugu. Drago mi je čuti da te zanima naša ponuda. Slobodno mi proslijedi svoje podatke OVDJE kako bih mogao napraviti osnovne provjere vezano za promocije i ponudu koju bi mogao ostvariti. 

Razina korisnika 5
Bedž +1

@Kavopija , bilo bi fer od tebe da si rekao pravi razlog zašto želiš pobjeći sa Tele2, jer to sa sms produljivanjen ti nije smetalo do sada, a tako je uvijek bilo na tele2. 

Da nisi možda dobio obavijest da će ti se brzina smanjiti nakon 200GB? Upravo pročitah da je teletova flat tarifa postala nešto kao homebox od A1, imaš 1TB, ali više ne po punoj brzini kao do sada, jel tako? Ako je tako, Tele2 je na svojoj (valjda fb stranici) obavijestio sve pretplatnike da će moći raskinuti ugovor bez penala.

 

https://mob.hr/kako-nas-operateri-tretiraju-kao-mlade-majmune-2-dio-tele2-poceo-smanjivati-bezbroj-gigabajta/

A1, čini mi se da ni Fleterica ni Mozaik nebu dugo flat kad teletovci opterete A1 mrežu 🙄

Sve je rješeno, sad sam u A1 i super ste.

@Kavopija,  dobro nam došao :) Drago mi je čuti da si zadovoljan.

Odgovori