Riješeno

Produljenje ugovora

  • 24 July 2023
  • 3 odgovora
  • 727 pregleda

Koliko je najranije produljenje ugovira?

Zasto kod produljenja 5mj ranije nije ista cijena uređaja kao što je navedena na sluzbenoj stranici?

Zasto uz to produljenje nije moguce dobit xiaomi zvucnik za 1€ a na sluzbenim stranicama postoji opcija odabir za taj isti?

Ta se igra desavala kod fibismobile.

I odlucio ne produljit ugovor jer pola toga krivo pise

icon

Najbolji odgovor od A1_Dolores 24 July 2023, 13:12

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @Dražen07, drago mi je da razmišljaš o produljenju ugovora :) Ono što je svakako potrebno spomenuti i istaknuti je da promotivne pogodnosti mogu ovisiti o kanalu prodaje. Primjerice, ponekad su promocije iskoristive samo i isključivo samostalnom narudžbom putem webshopa. Ako si vlasnik ugovora, pošalji nam svoje podatke OVDJE , navedi željeni uređaj i kontakt broj pa ćemo ti kreirati ponudu. 

Npr. Zanima me urrđaj samsung A54. I uz to xiqomi zvucnik. Dal mogu produljit ugovor npr danas i dobi uredaj kao sto je navedeno za 11€mjesecno?

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Dražen07 pozdrav, ponudu za produljenje ugovora i kupnju uređaja Samsung Galaxy A54 5G 256GB crni slobodno možeš provjeriti i realizirati na sljedećem linku https://tinyurl.com/4nt32u34. Provjerom sam utvrdio kako si nam se javio i privatnom porukom vezano za produljenje ugovora i kupnju uređaja te smo i tako napravili potrebne provjere. 

Odgovori