Riješeno

mobitel na popravku

  • 10 May 2022
  • 2 odgovora
  • 236 pregleda

Produžila sam preplatu u 10 mjesec i uzela samsung s 52  i uzela još jednu preplatu i isti mobitel.mobitel mi je vec 2 put bio na popravku prvi put mi je mobitel bio misec dana na popravku a sada je vec misec ipo i otisla sam u a1 i pitala sta mi je sa mobitelom a oni su mi rekli da ce doc prid kraj tjedna i tako vec prošlo dva tjedna jedan mobitel je na poravku i tribat ce i drugi.. i dok mi je mobitel na poravku dali su mi zamjenski mobitel marke wiko sunny mobitel od 2015 godine koji je katastrofa koji je pre spor i očekivaju da netko sa takvim mobitelom može izdržati misec dana ja sam izdržala 2 dana i vratila im mobitel i kupila sebi novi žalosno je to da ja mobitel moram plaćati svaki misec 65 kn a da nemam mobitel i plaćati preplatu a signala nema i na to sam vam slala prigovore i ništa niste napravili.. 3 preplate imam u A1 i jedva čekam da isteknu da se prebacim na neku drugu mrežu jer je ovo sve sramota

icon

Najbolji odgovor od nickno 10 May 2022, 22:55

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 6
Bedž +6

Toliko riječi, a nijedne zbog čega je mobitel uopće poslan na popravak…

Samsung A52s je jedan od najprodavanijih mobitela iz srednje klase, a definitivno Samsungov najprodavaniji mobitel prošle godine. Ja ne kažem da se ne može naletjeti na mobitel s greškom, ali na dva-e to moraš baš biti baksuz veliki.

Edit. Nisam načisto baš koji mobitel imaš. A52s ili A52 (pa si zabunom napisala s52). Nisu isti. Prvi je vrlo tražen, drugog kritiziraju.

Zabuna mobitel je a52 i mobitel je katastrofa stalno troka stalno se gasi 

Odgovori