Molim.Vas moze li se kupiti isti dan pokucni/prenosni homebox jer imam inace prenosni od tele 2 al nije dobar signal.i sada bi otisla hitno kupiti u Vas(tata mi je bio godinama Vas radnik 🤍 dok na zalost nije dobio rak i morao u penziju )za Diversku ulicu 21 u Splitu ? Molim Vas brzi odgovor jer bi ciljano otisla kupiti bas u Vas ovaj homebox obicni sta pise(makar mi nije jako bitno) da je prva 3 mj.gratis...ali meni je bitno kup.ga i da odma radi kao i kod ovog prenosnog tele2 ali u njih je brzina tako losa sa mi stoje 2 njihova uredaja uzalud u kutijama i pojacivaci isto nisu pomogli nista. Unaprijed hvala i molim Vas hitnoooo odgovor jer jako mi je bitno hocu li otic kupit u Vas odmah danas homebox. Sa postovanjem Tanja Batinić !

Pozdrav
Bok, naime u zadnje vrijeme imam poteskoća sa internetom koji trenutno koristim i brzina je pala sa 10mbit na 5mbit i sluzba nikako ne rijesava probleme... iz tih razloga planiram se prebaciti na A1 Homebox, pa iz tih razloga zanimaju me sve pozitivne i negativne strane, ukoliko je netko iz okolice Sesveta kolika Vam je brzina interneta?
Brzina interneta?
Figurativno ajmo reci skidanje torrenta da/ne? (Strogo figurativno)
Ping? Jel moguće igrat igrice?
Kvaliteta usluge?
Razno?
Hvala.
Bok, naime u zadnje vrijeme imam poteskoća sa internetom koji trenutno koristim i brzina je pala sa 10mbit na 5mbit i sluzba nikako ne rijesava probleme... iz tih razloga planiram se prebaciti na A1 Homebox, pa iz tih razloga zanimaju me sve pozitivne i negativne strane, ukoliko je netko iz okolice Sesveta kolika Vam je brzina interneta?
Brzina interneta https://vlc.onl?
Figurativno ajmo reci skidanje torrenta da/ne? (Strogo figurativno)
Ping? Jel moguće igrat igrice?
Kvaliteta usluge?
Razno?
Hvala.
I got this,..
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.