Riješeno

Facebook prijava nemoguća

  • 7 September 2019
  • 29 odgovora
  • 1307 pregleda

Razina korisnika 1
  • Aktivni forumaš
  • 87 odgovora
Pozdrav,

Otkad je još Vip postojao, isti problem imam.

Facebook prijava ne radi. Screenshot u privitku.

I prije sam isto prijavljivao no nije popravljeni, imate li upute bar gdje da prijavim ako ovdje nitko ne može pomoći?

icon

Najbolji odgovor od A1_Neven 11 September 2019, 15:39

Pogledaj original

Odgovora 29

Razina korisnika 7
Bedž +3
Jel to u Chrome mobile ili facebook light ili što? Piše u erroru da je aplikacija u development modu i da je ne možeš koristiti sumnjam da je to do A1. Probao drugi browser ako već ne koristiš fb app?
Razina korisnika 1
@gogsy1975 Chrome for Android.
Obična verzija. Čemu služi Facebook prijava ako ne radi...
Razina korisnika 7
Bedž +3
Meni radi Chrome i facebook prijava. Kažem, nije do A1. Probaj obrisati cache, history iz Chrome-a. Čudno mi je u adresi da piše v2.3, meni to ne piše.
Razina korisnika 1
https://m.facebook.com/v2.3/dialog/oauth?client_id=1157206297694451&redirect_uri=https%3A%2F%2Fforum.a1.hr%2Fsso%2Freturn%3Fsso%3Dfacebook&state=70a41c7bca3fa2ffeb16f27a9b48b82a&sdk=php-sdk-4.0.23&scope=email

Ovo je cijeli link. @gogsy1975

Fkt ne kužim. Obrisao sam, uvijek je isto.
Razina korisnika 7
Bedž +1
Instaliraj app FB https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana&hl=en_IN
Razina korisnika 1
@daworin instaliran je tvornički. Od S3 je prisutan problem, još u 2014. Imao sam S6, S9+, sad S10+. Ne znam je li problem u meni?
Razina korisnika 7
Bedž +1
Probaj napraviti ažuriranje ili deinstalacija pa ponovna instalacija
Razina korisnika 1
@daworin učinio sam navedeno. Isto je nažalost. Ne znam kome prijaviti više ovaj problem, imaju li podršku za nepravilnosti foruma?
Razina korisnika 6
Bedž +6
Pa jesi li probao deinstalirati/instalirati FB ponovno?
Ti se na svaki forum,stranicu ulogiravaš putem facebooka?
Razina korisnika 1
@nickno jesam.

Ne nužno, preko Facebooka, većinom Googla u zadnje vrijeme.
Razina korisnika 6
Bedž +6
To ti nije pametno, iako je naizgled vrlo lako ulogirati se na taj način, isto tako je vrlo lako da naiđeš na nepredvidive errore. Najbolje je za svaku stranicu imati vlastiti login, ja nikad ne koristim Google račun za prijavu na web stranice, to preporučuje i sam Google.
Nikad ne znaš kakve opasnosti vrebaju na netu
Trebaš provjeriti u samom google računu koji su ti povezani računi, tamo možeš i prekinuti vezu, pa se probati ulogirati ponovno
Google u zadnje vrijeme dosta mijenja neke svoje postavke, možda su ti errori vezani uz google
Razina korisnika 1
Sve povezane aplikacije sam provjerio na oba računa. Ni na jednom više nisam spojen sa formom nit je stvar u Googleu...

A mene ne brine fkt, jer znam na koje se stranice prijavljujem i da su povjerljive.

@nickno
Razina korisnika 6
Bedž +6
Meni tvoj screenshot izgleda kao pokušaj neke beta aplikacije da se preko facebooka ulogira u ovaj forum, provjeri i facebook, kojim si sve aplikacijama/igrama dopustio pristup fb računu.
Imati mnogo računa je tlaka, zato postoje password menageri, dovoljno je znati pass samo za njega, a on te logira bilo gdje. Samsung ima Samsung Pass, pa još dodatno enkriptiraš svoje logine prstom ako koristiš samsung internet. Chrome može isto tako zapamtiti logine na bilo kojoj stranici, pa opet ne moraš znati napamet sve lozinke, što je i nemoguće.
Ako se i desi da je neki tvoj login kompromitiran, manja je mogućnost da ostaneš bez svih računa ako koristiš razl8čite passworde za svaki od njih. Ako imaš samo jednu lozinku-bye bye svi tvoji računi.
Razina korisnika 1
Koristim internet aktivno od 2006-2007.
Znam sa šiframa, sve su različite. Imam Google manager za šifre, te koristim Chrome manager za šifre, također spremljenu šifru za ovaj forum. No zanima me zašto se ne mogu prijaviti isto preko Facebook profila kad je već isto, opcija.
Facebooku imaju pristup aplikacije kojima vjerujem i samo one koje koristim, kao i Google računu.
Nemam beta aplikaciju, imam javnu verziju Google Chrome-a. @nickno

Razina korisnika 6
Bedž +6
Heh, imala sam i ja provjerene i sigurne aplikacije. Es files explorer, najpopularniji file menager ikada. Kupili ga kinezi, nakrcali ga malicioznim reklamama i Google ga je šutirao iz Google Playa. Isto se nedavno desilo sa Camscanerom, besplatnom verzijom.
Facebook je priča za sebe. Toliko skandala vezanih za sigurnost FB računa, tak da bih ja polako i bez žurbe prošla sve njegove začkuljaste postavke.
Koliko god pouzdane bile web stranice, sve mogu pasti. Evo i suosnivača twittera nedavno haknuli 😮

Ček, ti se malo logiraš u forum putem facebooka, pa malo svojim računom na forumu, a možda i kroz Google račun katkada? Zar se to može uopće? 🤔
Razina korisnika 1
@nickno a nisam nešto bojažljiv, nisam neka ličnost da bi na mene navalio haker haha. Uostalom, imam ovaj sistem autentifikacije putem mobitela za prijave.

Na forum se može prijaviti preko Facebook-a i sa user i password načinom. Ne može se preko Google računa.
Razina korisnika 6
Bedž +6
Na forum ili bilo koji web se možeš prijaviti samo onim načinom kojim si se prvi put prijavio. Ako je to Facebook, onda ćeš i dalje koristiti taj oblik prijave. Ako si otvorio specifičan račun za tu stranicu, onda se više nemreš prijaviti putem facebooka ili googlea, najvjerojatnije ćeš dobiti error kakav si i dobio.
Pa to je i logično, kao što je i logično da za identifikaciju sebe možeš imati samo jednu osobnu, mada bi većina Hrvata i ostatka svijeta najviše voljela da ih može imati barem 10 🤣
Razina korisnika 1
@nickno haha.

Da ali prije sam se uspio prijaviti preko Facebooka na ovaj forum iako sam imao račun ovdje. Postoji opcija da se po veze Facebook račun, I maknuo sam I ponovno stavio I opet isto ispada: "App Not Setup: This app is still in development mode, and you don't have access to it. Switch to a registered test user or ask an app admin for permissions."Nadalje, želim istaknuti da na više aplikacija, online računa imam i račun i Facebook te Google račun spojen.

Naravno, ne mogu u isto vrijeme sa svima se ulogirati, ali svi mogu biti spojeni na moj račun.


Tako da ja zbilja mislim da forum ima problem s ovim i da nije problem u meni.

No ako želite pomoći riješiti problem, možete li se vi pokušati prijaviti sa Facebook-om na ovaj forum? Lako odspojite. @gogsy1975 @daworin @nickno.

Hvala!
Razina korisnika 6
Bedž +6
Ja ti nemrem baš pomoći, ja se služim starim načinom stvaranja računa di god me surfanje odvede 😂

Razina korisnika 1
Haha tnx anyways! @nickno
Razina korisnika 7
Bedž +3
@Adem - ne spajam se niti fb a niti googleom odnosno računima koji sadrže moje stvarne podatke u vidu imena i prezimena. Za forume imam poseban mail a za real life, korespodenciju i financije (ebay, paypal, banking) poseban. Znači forumi samo forumski gmail.
Razina korisnika 1
@daworin @nickno @gogsy1975
Zna li itko način da se spojim sa korisničkom podrškom foruma ili slično da mi pomognu?
Razina korisnika 2
Bedž +2
@Adem pokušaj se ponovo prijaviti 🙂 Postojao je bug koji se riješen i sada bi trebalo uredno raditi. Javi nam povratno ako će biti nekih poteškoća.
Razina korisnika 1
@gogsy1975 @nickno @daworin

@A1_Neven hvala, problem je riješen, vidite da je u njima problem, još od 2014 postoji bug, tek sad je riješen, ali je bar riješen 🙂.

Razina korisnika 1
Što točno ovdje " VRAAG " znači?

Odgovori