Riješeno

Dostava uređaja i produljenje ugovora

  • 2 October 2023
  • 6 odgovora
  • 868 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 1 odgovor

Poštovani,

vaša agentica me u četvrtak 28.9. kontaktirala telefonski, dala mi ponudu za produljenje ugovora i novi uređaj na što sam pristao. Rekla mi je da mobitel imaju na stanju te da će biti isporučen čim prije. 

Međutim, nisam dobio nikakvu potvrdu niti putem emaila, ni A1 aplikacije vezano za novi ugovor, niti obavijest da je novi uređaj poslan. Pa sad ne znam koja služba isporučuje uređaj i kada počinje teći moj ugovor. Jer mi na A1 aplikaciji još stoje podaci o staroj usluzi. Mislio sam da će mi danas eventualno doći nekakva obavijest ali ništa još.

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 2 October 2023, 23:47

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 4
Bedž +3

Pozdrav @tmeter 🖐🏻 Trudimo se sve zahtjeve realizirati u što kraćem mogućem roku te užurbano radimo na tome da narudžba čim prije stigne na tvoju kućnu adresu. U cilju nam je da se dogovorena usluga čim prije počne koristiti. Nakon što dostavna služba preuzme uređaj, stići će SMS poruka s podacima o dostavi. Ako sumnjaš da nešto nije odrađeno u razgovoru od 28.09.2023. možeš nam se javiti privatnom porukom OVDJE unutar koje ćeš napisati podatke koje si komunicirao u razgovoru (ime i prezime, adresu, OIB, broj osobne iskaznice, e-mail i kontakt broj). Provjerit ćemo status zahtjeva pa ti se povratno javiti s više info. Napomenula bih da se dostava pošiljke može očekivati kroz 5 radnih dana (subote, nedjelje i blagdani nisu uključeni). Podatke nikako nemoj javno pisati zbog zaštite privatnosti osobnih podataka nego nam se javi OVDJE. Hvala! 😉

Hvala @A1_IvanaM  , ostavio sam Vam podatke putem linka. :)

Zanima me kada će biti dostava uređaja? Online je  produljen ugovor i uzet novi uređaj 10.01.2024. Na track tarceu stoji samo da je posiljka spakirana. Zar je moguce da od 10.01 do 15.01. treba da se spakira posiljka? Tko zna do kada ce onda trajati dostava?

Razina korisnika 3
Bedž +3

Bok @Tcamber20 molim te, javi nam svoje podatke  OVDJE pa ćemo provjeriti tvoju narudžbu. 🙂

Bok @Tcamber20 molim te, javi nam svoje podatke  OVDJE pa ćemo provjeriti tvoju narudžbu. 🙂

Evo riješeno, javila se dostavna sluzba.

hvala 🙂

Razina korisnika 3
Bedž +3

Odlično! Drago mi je da je riješeno. 🙂

Odgovori