Riješeno

Da li netko zna kaj je ova točka na zaslonu?

  • 23 October 2022
  • 2 odgovora
  • 319 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +6

Primijetila sam da jedan pixel uvijek zasvijetli djelić sekunde prije cijelog ekrana kada stisnem tipku power off/on. Na screenshotu je vidljiv kao zelena točka, ali nije, već je to bijela točkica. To vidim i kad je mobitel potpuno ugašen, tj.kad stisnem power on, taj pixel zasvijetli prije pojave Samsung loga. Baš je na mjestu kao na slici,okvir bi bio zaslon ekrana, a točka baš tu, dakle- 1,5cm od tipke power off/on, a nešto niže iza stražnjih kamera. Kaj ta točka predstavlja, koji senzor? Ispada da mi mob nije potpuno ugašen ni kada je ugašen 🤔, a i da ekran nije ugašen ni kad je mob u standbyu

 

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Josipa 29 October 2022, 09:00

Pogledaj original

Odgovora 2

@nickno  predlažem da provjeriš s proizvođačem uređaja o čemu je točno riječ. Možeš kontaktirati Samsung službu za korisnike ili u A1 centru poslati uređaj na servis. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

@A1_Josipa ,hvala na prijedlogu, bum pitala Samsung kroz Samsung Members aplikaciju, pretpostavljam da je to ili dead pixel ili možda neki senzor, znam da je S21 serija imala problema s kamerama koje nikad ne "spavaju",tj.aktivne su i kad se ne koriste.

A nemrem iz A1 poslati mob na servis, mob je kupljen u Sancta Domenici 🤭

Odgovori