Riješeno

Android 10

  • 26 November 2019
  • 6 odgovora
  • 409 pregleda

Razina korisnika 2
  • Aktivni forumaš početnik
  • 40 odgovora

Zanima me instalacija android 10 na samsunge nove 10./kada se instalira ima problem da ako je prije instalacije zakljucavanje bilo na PIN ili SIFRU tada ne radi otkljucavanje..mora se ici na sve novo reinstalaciju.

 

Zanima me da li itko zna da li je popravljen taj problem..jer savjetuju da dok se taj bug ne otkloni da se zakljucavanje prije instalacije novog androida vrsi na klizanje.

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 3 December 2019, 19:39

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 2

...meni sve radi isto kao i prije instalacije ...

Razina korisnika 7
Bedž +3

To ie bilo u nekoj od beta verzija, sada je ispeglano. Iako preferiram uvijek čistu instalaciju kad skačem na novu verziju androida. ;)

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ako ste vi već dobili desetku, onda ćemo i mi skoro, nadam se prije veljače kak su najavili 😁. To me ujedno i žalosti, jer će to biti zadnja nadogradnja na mom S9+ 😔 , a već svi bruje o Androidu 11 R. 🙁

Razina korisnika 2

A da li si skinuo desetku..kada dolazi u HR.

Pise pocetkom sijecnja 2020, no prvo ce se davati onima.kupljenim u slobodnim marketima pa tek davateljima usluga Mobilne mreze..

 

I onda kako pise da ce tako ici, sada je bilo u Israelu i Deutschlandu da su isle nadogradnje..

Mozda i mi ovdje dobijemo iza N.G.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Ovisi gdje je mob kupljen, koji firmware gore. Za dosta država je već izašao. Ja nisam dobio OTA, moj je kupljen u Elipsu i kaže da ima SIO firmware što bi reklo, Slovenski. Ne žurim nigdje ali mogao bih flashati s Odinom neki drugi.

Razina korisnika 2

Evo došla je 10 android na samsung. Nisam ju još skinuo, kadnije cu..požurili su eto..Najava je bila iza 01/2020_ ali eto jutros sam vidio u aktualizaciji softvera da je tu..

Odgovori