Riješeno

A1 TV za van i windovs laptop

  • 16 April 2020
  • 3 odgovora
  • 3627 pregleda

Postoji li rješenje da kod korištenja A1 tv-a za van na laptopu / pregledniku, svako novo pokretanje ne bude uočeno kao novi uređaj. Naime nakon gledanja tv-a za van i prekida gledanja ponovni ulazak u preglednik i dizanje A1 tv-a za van sustav zahtjeva ponovno logiranje i upozorava da su licence potrošene iako se radi o istom laptopu.

Ovo se ne događa na iPadu koji ima posebnu aplikaciju i zapravo je potrebno samo 1. i jedino logiranje za prvi pristup TV-u za van nakon instalacije aplikacije.

Zahvaljujem na odgovoru i pomoći.

Damir

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 16 April 2020, 07:52

Pogledaj original

Odgovora 3

Chrome preglednik koristi.

Razina korisnika 6
Bedž +4

Kod mene normalno radi i ne trebam se svaki put logirati.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Probao ovaj tren, izgleda da je neki problem. Isti uređaj mi nekada zabilježi po MAC adresi uređaja s kojeg se spajam a nekada kao uređaj pod nekim “random” serijskim brojem. Dakle, na istom računalu se spojim sa Chrome-a, zabilježi mi kao računalo sa nekim serijskim brojem. Isključim web sučelje, upalim Firefox, logiram se s istim podacima i tamo mi zabilježi kao novi uređaj sa novim serijskim brojem. Odem opet sa Firefoxom, zabilježi kao novi uređaj. Ne znam koliko je ograničenje uređaja. Isto tako imam zabilježena 3 mobilna uređaja a u biti je to bilo spajanje sa istim mobitelom (2 puta je zabilježeno kao uređaj sa različitim serijskim brojevima, jednom kao uređaj sa MAC adresom). Ovo pod “digitalni prijemnik” bilježi albis, ali isto pod 2 serijska broja. I tako unedogled, za svako web spajanje sa istog ili različitog browsera.

 

 

EDIT: isprobano na MACosX sistemu tako da nije do operativnog sistema i windowsa. Također ako krenem brisati uređaje koji se dodaju unedogled, javlja mi da imam još pravo izbrisati 6 uređaja ovaj mjesec i tako kako brišem se smanjuje broj uređaja koji mogu obrisati!

Odgovori