PITANJE

A1 alpha 20 plus

  • 23 March 2021
  • 4 odgovora
  • 1430 pregleda

Da li tko zna da li če A1 alpha 20 plus dobiti ikada neko ažuriranje softvera kao što je obečano ,evo nakon godinu dana ništa

 


Odgovora 4

Baš teško smeće od mobitela, ja sam ga srećom vratio. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Ja ne vidim da je igdje obećano ažuriranje softvera, ne znam iz kojih specifikacija ili recenzija si to zaključio?

Ono kaj sam ja pročitala o ovom mobitelu je da je to 3.generacija A1 Alpha rebrandiranih mobitela...a nadogradnje softvera pušta proizvođač mobitela, a ne teleoperater. U tvom slučaju Alcatel, koji baš i nije nešto revan po pitanju ažuriranja. Ako ti je ažuriranje bitno, trebao si odabrati neku drugu marku mobitela, a ne mobitel koji je napravljen specifično za A1. 

Koliko sam skužila- nadogradnju A1 Alphe dobit ćeš tako da kupiš novu alphu kad A1 naruči od nekog brenda mobitel složen po ukusu A1 🤣.

 

A1 alpha 20 plus nije proizvod alcatela fala bogu,nego zte , u razgovoru pri kupnji mi je rečeno 3 godine nadogradnja softvera .

Samo zato sam ga uzeo

Znači najobičnija laž  nikad više a1 mobitel da je badava .

Ok bilo pa prošlo ,svakako ne a1 mobitelu 

Iako 20 plus radi savršeno i 5 puta je bolji mob od Alcatelovog alpha 20 

 

 

 

 

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Hm? Koliko ja vidim imaš 3 godine garancije, a ne nadogradnje softvera, to pak nije isto. I nemoj zezat da si stvarno mislio kako će mobitel od 1200 kuna imati 3 godine nadogradnje softvera? To je ove godine prvi ponudio jedino Samsung. I to za svoje flagshipe od 7.000-15.000 kuna

Odgovori