Riješeno

Suglasnost o postavljanju optike

  • 27 February 2023
  • 2 odgovora
  • 305 pregleda

Prije par dana nam je na vrata došao čovjek sa A1 suglasnosti o postavljanju optike na kući (živimo u općini Kaštela). Ovim putem provjeravamo jeli ovo bio vaš agent točnije imate li agente koje šaljete za ove suglasnosti ili je bila prijevara koju treba prijaviti policiji.

icon

Najbolji odgovor od A1_Filip 27 February 2023, 23:56

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 6
Bedž +6

Nakon što ti prođe optika kroz tvoj kvart/ulicu - DA, A1 gotovo uvijek šalje ekipu svojih agenata koji idu od kuće do kuće i pokušavaju sklopiti prelazak na optiku ili  ostavljaju letke  u sandučiću ukoliko nikoga ne nađu doma. Tako je na kraju krajeva bilo i kod mene. Ne znam što bi ti točno “prevarom” mogao uraditi netko tko nije iz A1 a predstavlja se da jest, ukoliko si zainteresiran za optiku moj ti je savjet da se javiš direktno njihovoj službi za korisnike, ukoliko nisi - zaboravi sve i gotovo. Javljanjem ovdje na forum najviše što možeš dobiti da ti netko sad dole ispod mene od moderatora copy-paste porukom kaže da mu se javiš u inbox, ostaviš telefon i da te oni povratno nazovu iz službe za korisnike, dakle isto ono što bi i sam napravio direktnim pozivom u SZK. 

Razina korisnika 1
Bedž +3

Večer @Skratu1 ,

@acer112 i nije tako daleko od istine 😅Istina je da naši prodajni predstavniku po uvođenju optičke infrastrukture na nove lokacije obaviještavaju stanare o dostupnosti usluge putem optičke mreže. Naši prodajni predstavnici svakako imaju i identifikacijske isprave. Možemo ti ponudu ponuditi i s naše strane, samo nam se sa svojim podacima javi OVDJE

Odgovori