Riješeno

Uzimanje A1 paketa

  • 20 July 2021
  • 2 odgovora
  • 62 pregleda

Pozdrav svima,uskoro se selim u Karlovac i zelio bi uvesti sebi internet,Cuo sma da je A1 operater jedan od boljih. Zanima me da li ste kao korisnici zadovoljni internetom,kolika je cijena paketa (bez ugovorne obaveze) i koliko se placa ruter posto planirma uzeti bezugovorni paket.Vremenom bi to nadogradio na duo tj uzeo si i kablovsku. Unaprijed hvala na odgovorima i lijep pozdrav :)

icon

Najbolji odgovor od A1_Mateja 20 July 2021, 14:21

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 1
Bedž +2

Pozdrav @Damir258  drago mi je da razmišljaš o aktivaciji A1 usluge. Molim te javi nam se sa podacima i točnom adresom OVDJE kako bismo mogli provjeriti ponudu za tebe.

Tek treba da dodjem u Hrvatsku i uselim u stan,ne znam tacnu adresu iskreno da vam kazem,za sad mi se dopada usluga koju sam procitao da nudite samo me malo zabrinjava cijena rutera to jest dodatne opreme koju cu morati da platim posto planiram uzeti bez ugovorni paket.Ako bi mi mogli dati tu informaciju o cijeni dodatne opreme kad se uzima bez ugovora bio bi jako zahvalan.Kod Tele2 sam naprimjer procitao da je 900kn dodatna oprema sto mi djeluje jako skupo :)

 

Odgovori