Prvi koraci na Vasem forumu su ... zapravo pomalo sokantni.

  • 22 April 2021
  • 0 odgovora
  • 81 pregled

  • Forum rekreativac početnik
  • 4 odgovora

Dakle, samo bih htio reci da ste vi ipak profesionalna firma, sto ce reci, trebali bi barem nekome (ne, ne morate meni) platiti da odraduje neke poslove oko odrzavanja vasih stranica, ili sada konkretno pricam o vasem forumu.

 

Recimo, dobijem pozdravno pismo nakon registracije:

 

Pozdrav Alan_SP,

hvala ti na registraciji i još jednom dobrodošao na A1 Forum.

Kao registrirani član možeš postavljati pitanja, diskutirati, odgovarati na pitanja ostalih članova ali i napredovati u svojem statusu. No, prije svega toga možeš početi sa postavljanjem i personaliziranjem svojeg osobnog profila. Odaberi neki avatar koji će te najbolje predstavljati u aktivnostima na forumu.

Također, bilo bi se dobro upoznati sa forum smjernica tj. našim

 

Ne, nisam ja krivo skopirao, provjerite, registrirajte test racun. Vjerojatno bi trebao kakav link na vasa pravila, ili sto vec fali u tekstu.

 

Ajmo dalje, probam slijediti link do “osobnog profila”, ali ne, vi vise nemate stranice na njega, jer link vodi do http://forum.vipnet.hr/settings/profile

 

Za ovo ste mogli zadrzati barem domenu i napraviti redirekciju na nove stranice ovdje. Nije domena tako skupa, a vi valjda mozete skucati to nesto kuna (ili dolara, ili u kojoj god valuti vi to vec placate).

 

Zatim, sam forum izgleda malo cudno. Recimo, iako sam logiran, i dalje mi nudi da se logiram!!! To kada udem u neki forum, stvar prijevoda, umjesto “prijavi se”, vise bi bilo nesto u stilu pretplati se na forum, ili vec nesto slicno.

 

Zatim, malo mi je cudno sto ne mogu kreirati teme unutar nekog foruma, vec jedino imam opciju “glavnog” dugmeta, gdje jos moram izabrati forum. Nisam radio nikada s ovim softwareom koji vi koristite, ali valjda je to neka opcija koju treba podesiti.

 

Oprostite, ali me bode oci…


0 odgovora

Budi prvi koji ostavlja odgovor!

Odgovori