Riješeno

Trte mrte

  • 22 August 2021
  • 2 odgovora
  • 107 pregleda

Eto. NITKO OD A1 PRETPLATNIKA NIJE MOGAO NA TELKI POGLEDAT 24 SATA LE MANSA,A NAVECER JE I NASCAR U MICHIGANU KOJI ISTO NECEMO MOC POGLEDAT JER JE A1 PREJADAN DA U PONUDU SPORTSKIH KANALA UBACI PRAVE SPORTSKE KANALE. BICE DOBRO AKO DANASNJI INDYCAR BUDE UOPCE. AKO BUDE UZIVO-VAUUU COVJECE ODMA CU ZVAT EKIPU DA IM KAZEM KAK MOGU POGLEDAT CAK JEDNU UTRKU IZ JEDNOG PRVENSTVA OD NJIH...MOZES BIRAT IMA SVEGA ZA SVAKOG. ALI NE I NA A1. MOZDA BOLJE REC-Ž78. TREBA VAM ODUZET KONCESIJU I DAT JE NEKOM KO CE U PONUDI IMAT I SPORTSKE KANALE KOJI NISU 95% JEDAN SPORT UZ PAR DRUGIH KOJI SE NATJECU U NEZANIMLJIVOSTI. STA CE TI 5 KANALA JEDNOG TE ISTOG COVJECE? ZAMISLI DA NEKO DOPLATI ZA ARENU 7,8 I 9? TO BI ONDA BILO KOLKO...8 KANALA SA SKORO IDENTICNOM VRSTOM SADRZAJA. GLE,AK STE VEC MULJATORI,UKLJUCITE PAR NORMALNIH INTERNACIONALNIH SPORTSKIH KANALA(NABROJO SAM IH VEC 15 PUTA),TAK DA LJUDI IMAJU KAJ GLEDAT,PA VI ONDA MULJAJTE S OVIM OSTALIM DO MILE VOLJE. RAZUMIJETE LI VI DA BI TO BILO ONAKO,MOGO BI CAK REC DOBRO. OVAKO,JA NE ZNAM ZA KOJI J....I K...C PLACAM SPORTSKI PAKET. NA INTERNETU NEMA GLEDANJA MUKTE. ZATO EKIPA PLACA KABELSKU. DA BI MOGLI GLEDAT ONO STO ZELE GLEDAT! MOZDA VAM TO SJEDNE ZA KOJU GODINICU.  PRESTRASNO. JADNO,DAPACE. DEFINITIVNO NIJE VRIJEDNO SKORO 300KN MJESECNO BEZ OBZIRA STO NAM JE CIJENA VECA ZBOG DVA TELEVIZORA(PRIJEMNIKA). MI OVDJE SMO VALJDA JEDINA DRZAVA U SIROJ OKOLICI U KOJOJ NE MOZES PLATIT DA BI GLEDO ONO STO TE ZANIMA. A NIJE SNOOKER ILI CURLING,NEGO DRUGI PO POPULARNOSTI SPORT U EUROPI I SVIJETU POSLJE NOGOMETA. UMJESTO 15 ARENA,STAVIS EUROSPORT 1 I 2,FOX SPORT 1 I 2 ILI SKY SPORT 1 I 2 I POKRIO SI SVE. ALI NEEEE. KO MI JE ONO REKO "SKY JE PRODUKCIJA,FOX SAMO U NIZOZEMSKOJ"-WTF? NES TI ZNANJA. SVASTA.

icon

Najbolji odgovor od nickno 22 August 2021, 21:03

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 6
Bedž +6

@Zimone , kaj te muči, Njofra? …

Ovisnost je gadna stvar...i kaj očekuješ od A1 za vikend? Da uzme oklagiju i silom prisili vlasnike tih kanala da potpišu ugovor? Kaj ti misliš da je A1 nekakav bezvezni iptv ilegalni provider pa može dodavati kanale kak se kome prdne da bi ih gledao?

Pozdrav @Zimone , žao mi je jer te ponuda koju trenutno imamo ne zadovoljava u potpunosti. Trenutno nemamo u planu dodavati navedene programe, no ako se išta promijeni objavit ćemo to na svojim stranicama.

Odgovori