Riješeno

Problem sa A1 TV (programi unazad i nastai gledati)

  • 2 November 2023
  • 1 odgovor
  • 360 pregleda

  • Aktivni forumaš početnik
  • 32 odgovora

Korisnik sam A1 optike sada već cca 6 mjeseci.

Imam primjedbu na tu a1 Explore aplikaciju, btw. koristim samo A1 prijemnike.

Naime, gledam film danima pomalo, neovisno da li je unatrag 7 dana ili je snimljen i sada svaki puta bi trebao nastaviti tamo gdje sam stao. Ta funkcija uopće ne radi kako treba.

Danas nastavljam od jučer i to je npr. Ok, zatim sutradan želim dalje nastaviti i više nije označen gdje trebam nastaviti nego opet moram ispočetka sam tražiti gdje sam stao prethodni dan. To me baš živcira jer koja svrha te funkcije nastavka gledanja, a svako malo izgubi poziciju gdje treba nastaviti.

Također ima ona sekcija gdje izlista sadržaj koji je započeto gledanje i tu nekad zna u potpunosti ukloniti da sam to uopće gledao, znači ne samo da ne nudi nastavak, nego pobriše uopće taj sadržaj iz te sekcije gdje su sadržaji za nastaviti gledati.

Druga zamjerka je …...zašto svi programi nemaju mogućnost gledanja unazad 7 dana? Neki su primjerice to imali prije 6 mjeseci, sada više nemaju.

 

MTV kanali 80, 90 i 00 često imaju neke čudne trzajne smetnje, na satelitu kad gledam iste kanale nemaju tih smetnji.

icon

Najbolji odgovor od A1_Dolores 7 November 2023, 12:06

Pogledaj original

Odgovora 1

Razina korisnika 2
Bedž +3

@dxer pozdrav i hvala ti na prijavi. Da bi nadležni tehnički odjel mogao provjeriti tvoju uslugu, potrebni su nam podaci vlasnika i kontakt broj koje nam možeš poslati OVDJE

Mogućnost vraćanja programskog sadržaja ovisi o internom dogovoru između TV kuće i samog operatera. U privatnoj poruci nam možeš navesti koji su to programi pa ćemo dodatno provjeriti. 

 

Odgovori