Riješeno

Prijelaz B-net - VIP

  • 25 November 2017
  • 6 odgovora
  • 2461 pregled

Razina korisnika 2
  • Aktivni forumaš početnik
  • 31 odgovor
Zanima me prijelaz sa B-neta na VIP. Radi se o Duo paketu Internet i TV. Imam mogučnost kabelskog interneta ( po provjeri na stranici), pa zanima koji su uvijeti prelaska , dali se treba mijenjati oprema ( STB Albis 9300 i router Tehnicolor) i pogotovo da li ostaje signal analogne televizije ?
Hvala
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 27 November 2017, 19:24

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 7
Bedž +3
Dođe tehničar koji uzme staru opremu i uključi novu (makar oprema bila isti model)... što se tiče analognih moraš probat... neće ti nitko reći da možeš plaćati duo a imati "krnji" analogni trio... 🙂
Razina korisnika 2
Nije mi jasno ovo analogni ''trio''? To nije trio paket (net+tv+telefon), nego i dalje duo (net+tv). U B-netu je osnovni paket( 49 programa) u anlogiji svima. Znaći može se gledati bez STB-a na ostalim TV-ima. Da li je tako u VIP-u?
Razina korisnika 7
Bedž +3
Tako je, dok ide analogna tv kao usluga. Međutim, negdje ide, negdje je filtrirano na samo neke kanale. Ako imaš trio, imaš svakako i dodatnih analognih 40-tak na drugom tv-u. VIP, Bnet, ista stvar ako govorimo o kablu.
Razina korisnika 2
Da li to znaći da se sprema ukidanje analogne tv kao usluge ( mislim na VIP i B-net)?
Je , govorim o kabelu, ali ne o trio , nego o duo paketu internet + TV. Mislio sam na to s obzirom da mi sada to ide, da li će biti i u VIP-u, jer znamo da je isti vlasnik i ista infrastruktura, čak i računi dolaze na VIP d.o.o..
Razina korisnika 7
Bedž +3
To ti nitko sa sigurnošću ne može reći ali dok ima mušterija, bit će i analogne usluge.

Ne znam što bih ti rekao. Kod mojih na VIP.duo (internet i telefon) u Zagrebu rade neki programi ali ne njih 40-tak. Neki kažu da im radi 40-tak. Pravila izgleda nema.
Razina korisnika 2
Hvala na svim odgovorima. Što se tiće analogije, non stop se provlači ta priča da se ukida. Nije stvar koliko im mušterije, nego je stvar oslobađanja frekvencija.

Odgovori