Riješeno

Osnovni Sportski Paket - Arene

  • 17 March 2021
  • 14 odgovora
  • 1157 pregleda

Pozdrav, zanima me da li ću kao korisnik Osnovnog Sportskog Paketa od 01.07.2021 imati Arena Sport kanale 7,8,9 i 10 (zamjena za Planet Sport) bez dodatne naknade?

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 17 March 2021, 12:57

Pogledaj original

Odgovora 14

Razina korisnika 7
Bedž +3

Sve piše.

Arena sport na A1

 

 

Hvala puno, Pozdrav!

U szk.vele da mi koji imamo satelitsku dobijamo samo 3 arene u prosirenom dok ostali 6 arena???

Razina korisnika 3
Bedž +3

@Gech ponuda kanala na satelitskoj usluzi se razlikuje od ponude kanal na usluzi putem kabela, parice ili optike, no i to se može s vremenom promijeniti :slight_smile:  U osnovnom satelitskom paketu bit će dostupni Arena Sport 1 i 3 kanali, a u proširenom Arena Sport 2 kanal. Arena Sport 7-10 kanali bit će u sklopu Planet Sport paketa. 

Tnx!

Pozdrav, ja sam imao prošireni sportski paket od Sportkluba..znači gledao sam sve utakmice španjolske lige, francuske lige..NBA..a sad nemam to. Zašto..?

Razina korisnika 7
Bedž +3

@johntra - Nemoguće da u mjesec i kusur dana nisi primjetio da je suradnja između A1 i UM grupe prekinuta i samim time Sportklub kanala više nema u ponudi, vjerojatno ih neće imati niti HT.

 

Link

@gogsy1975 ..ma ne..to mi je jasno..možda sam se krivo izjasnio. Gledam da je Arena sport sad te utakmice stavila od 7-10..tako je barem napisano na njihovoj stranici. I sad bi ih kao trebao dodatno platit a nekad sam ih plaćao u proširenom paketu..tj još uvijek plaćam taj bnet prošireni sportski paket.

Razina korisnika 7
Bedž +3

@johntra - Ako si prije gledao PlanetSport kanale, u istoj cijeni imaš i Arene od 7 do 10. Ako si imao prošireni paket, uz Arene 1 i 3 u osnovnom imaš i Arene 2, 4, 5, 6. Provrti kanale i ako nemaš 7 do 10, onda se dodatno plaćaju kao bivši PlanetSport paket (staviš na program i pod Info vidiš cijene kroz UO na 24, 12 ili bez UO). Tako je na A1, vjerujem da vrijedi za "bnet". Ili prebaci na nove Mozaik pakete pa uzmeš Osnovni sportski paket sa svim Arenama (ako nisi pod UO ili imaš manje od 89 dana do isteka UO).

@gogsy1975 ..hvala na pomoći..vidjet ću kad krenu lige. Ako zbog španjolske lige i NBA koje baš gledam budem morao nadoplatit, a nekad sam ih normalno imao, žalit ću se. Kužim da zbog LP naplaćuju i da su bili na Planet sportu..ali španjolska NBA i još neke druge lige su bile na Sportklubu..njih su trebali ostavit na Arenama od 1-6 a ono što je bilo na Planet sportu od 7-10.

Razina korisnika 3
Bedž +3

@johntra o tome što se prikazuje na kojem kanalu ne odlučujemo mi kao operator već TV kuća, u ovom slučaju Arena Sport, koja je vlasnik prava prijenosa određenih sportskih događaja. Popis kanala po paketima za B.net pakete možeš provjeriti na stranici https://bit.ly/3jYLrh0 :slight_smile:

@A1_Leona sve okej..ali kakve ja imam veze s tim..? Vi ste me zakinuli za sportska događanja koje sam pratio a ne Arena sport a sad ih više nemam a plaćam ih i dalje. Ponudite vi meni od 7-10 tako da i dalje mogu gledati Španjolsku ligu..NBA..

Razina korisnika 5
Bedž +2

Otkažeš sve extra usluge na A1 u uzmeš EON tv za 49 kn i uživaš u SK.

 

Ili u mom slučaju plaćao 50 kn prošireni paket a sad tih 50 kn dam za EON i sve 5.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@johntra uvijek nam se sa svojim podacima možeš javiti OVDJE, provjerit ćemo ti trenutnu uslugu i nakon provjere ćemo moći konkretnije odgovoriti na pitanje što po pitanju programa možeš očekivati :slight_smile:  

Odgovori