Liga prvaka na Vipnetu

  • 30 May 2018
  • 2 odgovora
  • 791 pregled

Nedavno sam pokrenuo temu uvođenja mogućnosti gledanja sportskih prijenosa sa slobodnim izborom svakog gledatelja želi li pri tome slušati komentatora ili ne, kakve već imaju neke strane televizije poput njemačkoj Sky-a U potonjem slučaju gledatelj slobodno može isključiti glas komentatora, a ostaje mu stadionski zvuk. Detalje o toj temi možete pronaći na sljedećem linku: https://forum.vipnet.hr/vip-tv-38/sportski-prijenosi-1861 .
Ne poznajem čovjeka koji nije rekao da bi to bila sjajna ideja, jer tko bi imao išta protiv mogućnosti slobodnog izbora. Nedavno sam saznao da od toga neće biti ništa. Naime, voditelj Vipnetovog projekta Lige prvaka je nitko drugi nego Saša Sušec. Dakle, ne samo čovjek koji je i sam komentator, nego još k tome i sin "velikog" Bože Sušeca. Prema tome, iluzorno je za nadati se da će dotični ičim ugroziti status obiteljskog zanimanja, pa ćemo usprkos bezbrojnim frustracijama koje nam izazivaju, i dalje biti prisiljeni slušati svakojake komentatore, a da nas nitko nikada nije uopće pitao želimo li to ili ne.
Dobro je primjetio čovjek na forumu, da reklamirate VIP TV sloganom "Ti biraš što ćeš gledaš". A što je sa "Ti biraš što slušaš"? Ništa. Toliko o slobodi izbora.

Odgovora 2

Isprika. U brzini pisanja, potkrale su mi se dvije greške. Nije "njemačkoj Sky-a", nego "njemačkog Sky-a", a VIP-ov slogan glasi "Ti biraš što gledaš".
Razina korisnika 6
Bedž +6
Imaš opciju edit na forumu 😃

Odgovori