Riješeno

HBO GO/HBO ON DEMAND

  • 28 May 2020
  • 5 odgovora
  • 4597 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 2 odgovora

Korisnik sam A1 satelitske tv. Imam uljučen HBO paket, ali isti nije moguće pratiti preko HBO GO ili HBO ON DEMAND. Zašto su korisnici SAT TV u lošijem položaju u odnosu na A1 TV koji istu uslugu mogu dobiti, a SAT TV ne mogu. Ne trebam napominjati da cijena za manju uslugu je ista.

Omogućite HBO GO/HBO ON DEMAND za SAT TV ili smanjite cijenu za manju sulugu.

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 17 June 2020, 23:24

Pogledaj original

Komentiranje je onemogućeno za ovu temu.

Odgovora 5

Razina korisnika 1
Bedž +3

@KarlM pozdrav,

HBO GO je dio HBO Premium paketa koji je dostupan samo korisnicima tv paketa preko fiksne parice, kabela ili optike, ali ne i na satelitskoj televiziji. Za HBO ON DEMAND je potrebna internetska veza koja pak nije kompatibilna sa SAT TV uslugom.

Razumijem tvoje nezadovoljstvo, ali  mi kontinuirano radimo na poboljšanju svih svojih usluga. Nadam se da ćemo u budućnosti moći istu razinu usluge pružiti i korisnicima satelitske televizije.

Sve Ok, Mirjana, 

ali onda cijena ne može biti ista za HBO Paket za SatTv i HBO Premium za fiksne... 

Razina korisnika 1
Bedž +3

Cijena HBO paketa je možda ista, ali cijena satelitske televizije je poprilično manja naspram paketa samostalne fiksne usluge ;)

Govorimo o HBO kao dodatnom paketu. Dodatni paket mora imati istu cijenu za istu pruženu uslugu. Da nisam uzeo HBO i dalje bih plaćao istu cijenu osnovnog paketa. To je otprilike kao kad kupujete auto - po toj logici bi npr. klima uređaj trebao bi  biti skuplji u jeftinijem autu, nego u skupljem... jer si već kupio jeftin auto. 

Razina korisnika 3
Bedž +3

@KarlM O usporedbi dijelova u autu bi se dalo komentirati, ali nismo zato ovdje. :smiley: SAT TV ima paket pod nazivom HBO HD s uključenih 5 programa, trenutno. Druga vrsta TV usluge ima HBO Premium TV paket s uključenih 5 programa te HBO ON DEMAND i HBO GO, trenutno. Npr. Interaktivne usluge (Pogledaj od početka, Snimalica, Pauza) isto nisu dio SAT TV ponude i ne postavlja se pitanje zašto ako je to TV usluga unutar A1 ponude. Da, mogu se složiti s kritikom da bi TV paket s istom cijenom trebao biti dostupan s istim sadržajem za sve TV korisnike A1 usluge. Otvoreni smo za sve prijedloge, vode se javne rasprave. Pratimo se i dalje. Sigurna sam da ćeš među prvima saznati bude li bilo kakve promjene na ovu temu. Za sad je situacija kakva jest. Škicni ponudu za A1 Xplore TV https://www.a1.hr/privatni/televizija/xploretv