Riješeno

Tarifa na bonove

  • 13 March 2020
  • 8 odgovora
  • 1857 pregleda

Nadoplatom bona istekom tarife uvijek mi se aktivira stara tarifa odnosno koju sam koristio sve do kad nisam nadoplatio bon. Postoji li mogućnost isključivanja automatskog aktiviranja tarife svaki mjesec kad nadoplatim bon. Zahvaljujem Vam se na pomoći unaprijed, i sve najbolje.

icon

Najbolji odgovor od A1_Mateja 13 March 2020, 15:55

Pogledaj original

Odgovora 8

Razina korisnika 1
Bedž +2

Bok, @roko7376  postoji mogućnost isključivanja automatskog aktiviranja tarife svaki mjesec. Slanjem SMS-a sadržaja NE ovisno o tarifi koju koristiš. Za tarifu Za Ziv na broj 13272, za tarifu Za Snap na broj 13273, za tarifu Za Cool na broj 13189, za tarifu Za Chill na broj 13274 i za tarifu Za Zen na broj 13275. 

@A1_Mateja , dakle ja sam to učinio dan prije isteka tarife i ona se kasnije ponovno uključila. Sada, da nisam ja to trebao učiniti odnosno poslati kada istekne? Hvala i LP!

Razina korisnika 3
Bedž +3

@roko7376 , ua isključenje automatske aktivacije tarife važno je poslati poruku sadržaja NE na ispravan broj (ovisno koju tarifu imaš aktiviranu) :)

@A1_Drazen ne razumijete me, i sad sam provjerio a opet se uključila. Je li je možete vi isključiti?

Razina korisnika 4
Bedž +3

@roko7376 napiši nam koja ti se tarifa ponovno uključila pa ćemo te voditi korak po korak do isključenja automatske reakivacije.

Ovdje na Forumu te možemo usmjeravati ili savjetovati, no isključenje prepuštamo tebi.

Kupio karticu aktivirao tarifu fleterica neogranicen internet za 249kn kad ono navlakusa samo 15gb u EU totalno neozbiljno da potrosim to i leti kartica u kontejner.

Razina korisnika 7
Bedž +3

Kupio karticu aktivirao tarifu fleterica neogranicen internet za 249kn kad ono navlakusa samo 15gb u EU totalno neozbiljno da potrosim to i leti kartica u kontejner.

Prije nego nešto potpišeš ili kupiš ili dižeš kredit vrlo je važno pročitati Uvjete korištenja, sitna slova.

Prag (limit) za korištenje podatkovnog prometa u EU/EEA roamingu po domaćim cijenama bez dodatne roaming naknade (engl. „Fair Use Limit“, ili skraćeno „FUL“)

 

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

@Zarko , malo bolje prouči uvjete roaminga u cijeloj EU, jer ćeš slične uvjete naći svugdje, tak da to nije nikakva navlakuša, već dogovor operatera na razini cijele Europe. Razlika je možda samo u par giga gore-dole...a 15 giga je dovoljno za mjesečno ugodno surfanje na mobu.

Nemoj bacati karticu, kad si u Hrvatskoj možeš uživati u 1TB prometa.

Odgovori