Riješeno

Ne radi Moj A1 na mobitelu

  • 19 March 2022
  • 4 odgovora
  • 1563 pregleda

  • Forum rekreativac početnik
  • 2 odgovora

Ne radi mi aplikacija Moj A1 na mobitelu. Imam iPhone 6 (iOS 12.5.5.) i ranije je sve normalno radilo sada ne radi. Deinstalirao sam i ponovo instalirao aplikaciju i ništa. Ima li neko objašnjenje?

icon

Najbolji odgovor od A1_IvanL 21 March 2022, 13:32

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 1
Bedž +3

@gagoko, od petka navečer te tijekom vikenda smo imali redovno održavanje sustava, tijekom kojeg je Moj A1 aplikacija bila nedostupna. Verzija IOS-a koju imaš je u redu, aplikacija će raditi na verzijama 9.0 i višima.  Sada bi trebala funkcionirati bez problema, no ako bude dodatnih poteškoća, molim te javi nam se OVDJE s podacima o vlasniku i liniji te kratkim opisom poteškoće.

Poštovani,

 

Nažalost, ni nakon ponovnog instaliranja aplikacija na mobilnom ne radi.

 

U privitku šaljem poruku koja se pojavi na mobilnom bez obzira što se odjavim, deinstaliram i ponovo instaliram vašu aplikaciju.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@gagoko na koji se način prijavljuješ? Uključiš li mobilne podatke na svom uređaju i odabereš li zatim prijavu preko A1 mreže? Predlažem da pratiš koju je Ivan ostavio u prethodnom odgovoru, ona će te dovesti do našeg inboxa, gdje nam samo ostavi svoje podatke, u svrhu konkretne provjere. 

Pa naravno da uključim mobilne podatke… 

Aplikacija je radila više od godinu dana i odjednom, prije desetak dana, prestala i stalno je ta poruka koju sam poslao. Odjavim se - prijavim se.. deinstaliram - instaliram… uvijek isto. Sve druge aplikacije na mobilnom rade normalno… imam normalnu vezu s internetom.. kao i sve ostale funkcije

Odgovori