Riješeno

Kad će Vipnet omogućiti Visual Voicemail

  • 13 December 2016
  • 7 odgovora
  • 2443 pregleda

radi se o usluzi koja je nedostupna Vipnetu, a koliko čujem dostupna u T-Com-u...
icon

Najbolji odgovor od Sunasce 13 December 2016, 16:53

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 7
Bedž +3
Zasad se nigdje ništa ne spominje...
Niti s naše strane nema najava ove usluge.
Da li postoji način (kanal komunikacije/Interface/Line of Sight...) da klijenti izraze svoje želje i zahtjeve a da to nije prilikom zahtjeva za raskid ili nakon raskida ugovora? Ovu temu sam otvorio i na starom forumu prije godinu dana a odgovor koji sam tamo dobio je isti kao i ovdje...
Razina korisnika 7
Bedž +3
Kontakt forma/obrazac SZK, pismo na Vrtni put i evo tema ovdje... Možeš i goluba pismonošu poslat, al mislim da ti je rezultat isti... Dok management sam ne zaključi da im nešto treba/da će se isplatiti, ništa od toga... Imaš za primjer puno popularnije stvari poput TV za van, satelitske platforme, dodatnih usluga koje se ne miču s mrtve točke dok netko/oni tako ne odluče.
Razina korisnika 6
Bedž +4
Nisam prije čuo za ovakvu uslugu pa sam morao malo proguglat. Izgleda mi stvarno fora upravljanje govornom poštom putem aplikacije :-)
Inače meni se čini da govorna pošta općenito nije nikako zaživila kod nas u Hrvatskoj, a za to krivim operatere što su u startu svima aktivirali uslugu te naplaćivali pozive prema broju za preslušavanje tako da su ljudi kada im se javi govorna pošta automatski prekidali poziv psujući što su potrošili 20-30 lipa bezveze, a kada bi i ostavili poruku ona u 99% slučajeva nebi bila preslušana jer tko je bio lud trošiti još novac i na preslušavanje?
Sada kada je to sve drugačije, prekasno je jer su ljudima već usađene neke navike/strahovi.
Razina korisnika 3
Ne shvaćam čemu uopće Visual Voicemail, pa koliko bi korisnika to koristilo? Uz 1000001 aplikaciju gdje možeš poslati video ili audio zapis, čemu onda Voicemail?
Nije li jednostavnije šišnuti na iMessage ili na Viber/Messanger video, pa kad ovaj otvori oči pogleda kao čovjek i pošalje tebi jedan video da je budan 🙂
Razina korisnika 4
Sekretarica, aka Voicemail, je jedna od iritantnijih opcija, i zaživjela nam nije nikad. Prije 15ak godina je sve to skupa možda i imalo smisla, danas baš i ne.

Whatsapp, majka svi aplikacija, ti daje tu mogućnost, ako baš nekome želiš slati video. Kao i Skype, iMessages, mrski Viber i virtualno svaka druga chat app.

Odgovori